- 29 Kas 2012
- 489
- 542
Uzun zamandır kuşlu sitede takipte olduğum,fotolarından güzel olduğuna kanaat getirdiğim bir bayandı kendisi,yalnız incall olmaması benim bütün şevkimi kırıyordu,ekipten sevgili Çakalerin ısrarlarıyla devamlı yazan incall olması için yazan güzel adam Coolblackın çabalarıyla incall olacağını vede aynı zamanda foruma gireceğini öğrendim.Tabi bu güzel haberi değerlendirmemek benim gibi birisine yakışmazdı.
Ve randevuyu kaptım. Tabi biraz trafiği karıştırarak,Cool canım benim seni seviyorum
Ve misafirlik başladı,kapı açıldığında sağ tarafta yerde yatan ufak tefek bir kedicik gördüm,solumda benden uzun bir kedicik daha var ama bakamıyorum,eğildim yerde yatan isminin sonradan öğrendiğim Pırtık'ı sevdim ayağa kalkarken sola sola döndüm,kırmızı stilettolar,hafifçe gözlerim yukarı doğru çıkıyor,dövmeler,siyah jartiyer çoraplar(Çık çık bitmiyor)siyah askılı mini bir etek,ve o güzel yüz ve gözler,parmaklarımın ucunda yükselerek o tatlı yanaklar öpücük kondurdum
Abi bu ne,çok güzel çok genç,çok tatlı bir kızla birlikteyim,şarap ikramını yaptı ve koltuğumuza yerleştik,bu sırada yanımıza bir ufaklık daha geldi adı Behlül,sırnaşık harika bir şey,uzunca bir muhabbet,tabi ki çoğunluk konu bizim küçük tatlı dilleri olmayan arkadaşlarımızdı,güzel vakit geçiyor,Serel çokta akıllı,kültürlü,konuşsun dinleyin çok keyif alırsınız.yatak odasına gitme vakti gelmişti,duşa sonrası yatak odası,uzandık birazda orada muhabbet ettik,öpüştük,seviştik,koklaştık,ve
İşte o an benim üstümdeki o son parçayı çıkartmasıyla,muhteşem oralı aklımı başımdan alıyordu,sen nasıl bir şeysin be Serel tabiiki onun kırmızı g stringinide çıkartmak bana nasip oldu.
Güzel kız,harika kız,çok güzel seviştik,çok zevk aldım,keyifliydim,bir dahaki sefer dahada keyifli olacağına inanıyorum,
Teşekkürler Kedicik
Serel Besra Eles bu isime dikkat çok can yakacak