Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme O Bir Kedicik Serel Besra Eles

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542

Uzun zamandır kuşlu sitede takipte olduğum,fotolarından güzel olduğuna kanaat getirdiğim bir bayandı kendisi,yalnız incall olmaması benim bütün şevkimi kırıyordu,ekipten sevgili Çakalerin ısrarlarıyla devamlı yazan incall olması için yazan güzel adam Coolblackın çabalarıyla incall olacağını vede aynı zamanda foruma gireceğini öğrendim.Tabi bu güzel haberi değerlendirmemek benim gibi birisine yakışmazdı.
Ve randevuyu kaptım.😸 Tabi biraz trafiği karıştırarak,Cool canım benim seni seviyorum 😹

Ve misafirlik başladı,kapı açıldığında sağ tarafta yerde yatan ufak tefek bir kedicik gördüm,solumda benden uzun bir kedicik daha var ama bakamıyorum,eğildim yerde yatan isminin sonradan öğrendiğim Pırtık'ı sevdim ayağa kalkarken sola sola döndüm,kırmızı stilettolar,hafifçe gözlerim yukarı doğru çıkıyor,dövmeler,siyah jartiyer çoraplar(Çık çık bitmiyor)😹siyah askılı mini bir etek,ve o güzel yüz ve gözler,parmaklarımın ucunda yükselerek o tatlı yanaklar öpücük kondurdum😻

Abi bu ne,çok güzel çok genç,çok tatlı bir kızla birlikteyim,şarap ikramını yaptı ve koltuğumuza yerleştik,bu sırada yanımıza bir ufaklık daha geldi adı Behlül,sırnaşık harika bir şey,uzunca bir muhabbet,tabi ki çoğunluk konu bizim küçük tatlı dilleri olmayan arkadaşlarımızdı,güzel vakit geçiyor,Serel çokta akıllı,kültürlü,konuşsun dinleyin çok keyif alırsınız.yatak odasına gitme vakti gelmişti,duşa sonrası yatak odası,uzandık birazda orada muhabbet ettik,öpüştük,seviştik,koklaştık,ve

İşte o an benim üstümdeki o son parçayı çıkartmasıyla,muhteşem oralı aklımı başımdan alıyordu,sen nasıl bir şeysin be Serel 😽 tabiiki onun kırmızı g stringinide çıkartmak bana nasip oldu.

Güzel kız,harika kız,çok güzel seviştik,çok zevk aldım,keyifliydim,bir dahaki sefer dahada keyifli olacağına inanıyorum,

Teşekkürler Kedicik 😻

Serel Besra Eles😼 bu isime dikkat çok can yakacak 😹

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
519
593
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @ANT45 dan beklediğimiz paylaşım gelmiş...
Sevişmenize ve parmaklarınıza sağlık...

Bu güzel pası aldıktan sonra, ceza sahasına girip gol atmak için fırsat yaratmak şart oldu🤗

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,238
334
Kısmet bu işler birisi çooook ısrar eder. Biri öper :)
İşin latifesi bu elbette. Karşılıklı güzel bir deneyim olduğu besbelli.
En yakın zamanda @Serel Besra Eles ile bende tanışmak niyetindeyim.

Ne yazakki 2 kez sözleşmemize rağmen şevişemedik. Umarım üçüncü randevuyu koparabilir ve hunharca sevişip acısını çıkarırız. Sevişmenize sağlık @ANT45 @Serel Besra Eles ..

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,072
843

Uzun zamandır kuşlu sitede takipte olduğum,fotolarından güzel olduğuna kanaat getirdiğim bir bayandı kendisi,yalnız incall olmaması benim bütün şevkimi kırıyordu,ekipten sevgili Çakalerin ısrarlarıyla devamlı yazan incall olması için yazan güzel adam Coolblackın çabalarıyla incall olacağını vede aynı zamanda foruma gireceğini öğrendim.Tabi bu güzel haberi değerlendirmemek benim gibi birisine yakışmazdı.
Ve randevuyu kaptım.😸 Tabi biraz trafiği karıştırarak,Cool canım benim seni seviyorum 😹

Ve misafirlik başladı,kapı açıldığında sağ tarafta yerde yatan ufak tefek bir kedicik gördüm,solumda benden uzun bir kedicik daha var ama bakamıyorum,eğildim yerde yatan isminin sonradan öğrendiğim Pırtık'ı sevdim ayağa kalkarken sola sola döndüm,kırmızı stilettolar,hafifçe gözlerim yukarı doğru çıkıyor,dövmeler,siyah jartiyer çoraplar(Çık çık bitmiyor)😹siyah askılı mini bir etek,ve o güzel yüz ve gözler,parmaklarımın ucunda yükselerek o tatlı yanaklar öpücük kondurdum😻

Abi bu ne,çok güzel çok genç,çok tatlı bir kızla birlikteyim,şarap ikramını yaptı ve koltuğumuza yerleştik,bu sırada yanımıza bir ufaklık daha geldi adı Behlül,sırnaşık harika bir şey,uzunca bir muhabbet,tabi ki çoğunluk konu bizim küçük tatlı dilleri olmayan arkadaşlarımızdı,güzel vakit geçiyor,Serel çokta akıllı,kültürlü,konuşsun dinleyin çok keyif alırsınız.yatak odasına gitme vakti gelmişti,duşa sonrası yatak odası,uzandık birazda orada muhabbet ettik,öpüştük,seviştik,koklaştık,ve

İşte o an benim üstümdeki o son parçayı çıkartmasıyla,muhteşem oralı aklımı başımdan alıyordu,sen nasıl bir şeysin be Serel 😽 tabiiki onun kırmızı g stringinide çıkartmak bana nasip oldu.

Güzel kız,harika kız,çok güzel seviştik,çok zevk aldım,keyifliydim,bir dahaki sefer dahada keyifli olacağına inanıyorum,

Teşekkürler Kedicik 😻

vay antoşum ya ne hızlı adam ya , boşuna sana kral demiyoruz , gene durmuyosun yerinde ama hatunda hatun ha , neyse bi ara belki bende tanışırım :))

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
Kısmet bu işler birisi çooook ısrar eder. Biri öper :)
İşin latifesi bu elbette. Karşılıklı güzel bir deneyim olduğu besbelli.
En yakın zamanda @Serel Besra Eles ile bende tanışmak niyetindeyim.

Ne yazakki 2 kez sözleşmemize rağmen şevişemedik. Umarım üçüncü randevuyu koparabilir ve hunharca sevişip acısını çıkarırız. Sevişmenize sağlık @ANT45 @Serel Besra Eles ..

Teşekkürler Coolcuğum,sen ısrar ettin,ben öptüm,öpmeyede dvam

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
621
122
Cinsiyetiniz nedir?

Teşekkürler Kedicik 😻

Aslan Kralim, forumumuz ve kuslu site ABD ust yonetimi katkilarini hayranlikla izliyor. Ben de neden kuslu sitede 527 kiza ayni anda neden yurudugunu simdi anladim. Sen bu sefer en guzelini secmissin, ben de begendim hamfendiyi INAN KI. Bir daha ki sefere kedilerden daha az hamfendiden daha cok bahsetmen dilegiyle (e kedilerle degil hamfendiyle gorusecegiz yani degil mi 😊) cok tesekkur ediyorum. Senin adina cok sevindim inan ki 😊

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
Aslan Kralim, forumumuz ve kuslu site ABD ust yonetimi katkilarini hayranlikla izliyor. Ben de neden kuslu sitede 527 kiza ayni anda neden yurudugunu simdi anladim. Sen bu sefer en guzelini secmissin, ben de begendim hamfendiyi INAN KI. Bir daha ki sefere kedilerden daha az hamfendiden daha cok bahsetmen dilegiyle (e kedilerle degil hamfendiyle gorusecegiz yani degil mi 😊) cok tesekkur ediyorum. Senin adina cok sevindim inan ki 😊

Sevgilim,bilirsin canlıları severim,hiç ayırım yapmam,çok bahsettiğim doğrudur,onlarsız bir dünya düşünemem,

Serel hakikaten çok güzel kız,beğenilmiyecek gibi değil,inanki etkisinden sıyrılmış değilim,en yakın zamanda tekrar yanındayım.

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
:love:
güzel anlatımın, muhteşem keyifli sohbetin için çoook teşekkür ederim. Geçirdiğimiz her dakika benim için çok özel ve inanılmaz eğlenceliydi.
En kısa zaman içinde yine gel kocamaaaann öpüldün 💋

Güzel kız,benim içinde,keyifli,güzel bir kaç saatti,en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz,öpüldün,güzel dudaklardan💋

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
"Serel Besra Eles😼 bu isime dikkat çok can yakacak 😹"

20/şubat/2020 tarihine söylemişim,haklı çıktım mı ?????

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar