Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nur ile sıcagı sıcagına

• Konbuyu başlatan fame
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45

fame

Normal Üye
10 Mar 2023
5
8
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur ile bugun tanısmamızdan ana başlıklar
1. Mesajlarıma hızlı ve son derece nazik cevaplar verdi.
2. Kozyatagında merkezi, kolay bulunabilecek, gayet guvenli bir yerde oturuyor. Bulusmadan önce konumunu paylaştı, yaklasıncada gayet iyi yönlendirmede bulundu. Sıkıntısız park yeri buldum
3. Görüşmeden önce kıyafetle ilgili ricada bulunmuştum, tam istedigim gibi harika bir sekilde karsıladı
4. Sohbeti keyifli, ses tonu dahi etkileyici
5. Minyon, seksi ve harika bir fizige sahip. Yüz güzelliğide en az fizigi kadar övgüye değer.
6. Temizlik konusunda çok hassas belliki. Duş alıp gelmeme ragmen (parfum ve deodorant kokusundan mutlaka kendiiside anlamıstır) duş almamı rica etti. Temiz havlu konusunda aklınızda soru işareti olmasın
7. Yatakta sizi mutlu ediyor ve GFE yasatıyor

Çok teşekkürler Nur, seni tanıdıgıma mutlu oldum. Tekrar gorusmek dileğiyle.

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
283
227
35
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Gitmem için bir referans daha teşekkürler paylaşım için

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nur ile bugun tanısmamızdan ana başlıklar
1. Mesajlarıma hızlı ve son derece nazik cevaplar verdi.
2. Kozyatagında merkezi, kolay bulunabilecek, gayet guvenli bir yerde oturuyor. Bulusmadan önce konumunu paylaştı, yaklasıncada gayet iyi yönlendirmede bulundu. Sıkıntısız park yeri buldum
3. Görüşmeden önce kıyafetle ilgili ricada bulunmuştum, tam istedigim gibi harika bir sekilde karsıladı
4. Sohbeti keyifli, ses tonu dahi etkileyici
5. Minyon, seksi ve harika bir fizige sahip. Yüz güzelliğide en az fizigi kadar övgüye değer.
6. Temizlik konusunda çok hassas belliki. Duş alıp gelmeme ragmen (parfum ve deodorant kokusundan mutlaka kendiiside anlamıstır) duş almamı rica etti. Temiz havlu konusunda aklınızda soru işareti olmasın
7. Yatakta sizi mutlu ediyor ve GFE yasatıyor

Çok teşekkürler Nur, seni tanıdıgıma mutlu oldum. Tekrar gorusmek dileğiyle.
Ya çok teşekkür ederim referansın için, mutlu etti :) tanıştığımıza memnun oldum. Tekrar tekrar görüşmek üzere 🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar