Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nur Hanımla tanışma

sezgin1991

Normal Üye
3 Kas 2019
44
49
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, Nur Hanım ile bir görüşme gerçekleştirdik. Gerçekten ilk mesaj anından evden çıkarken ki son ana kadar kendisi çok samimi sıcak ve cana yakın davrandı. Sanki uzun yıllar tanışıyormuşuz gibi hissettim onunlayken. Çok hoş sohbeti var. Genel kültürü oldukça yüksek birisi. İkramları için de ayrıca teşekkür ederim. Evi çok rahat bir konumda. Gerek toplu taşıma gerekse araçla rahatlıkla ulaşabilir. Kapıyı açtığı anda mükemmel bir güzellikte bir yüz ile karşılaşıyorsunuz. Özel anlarda ise çok zevkli geçtiğini söyleyebilirim. En kısa sürede tekrar görüşmek isterim

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar, Nur Hanım ile bir görüşme gerçekleştirdik. Gerçekten ilk mesaj anından evden çıkarken ki son ana kadar kendisi çok samimi sıcak ve cana yakın davrandı. Sanki uzun yıllar tanışıyormuşuz gibi hissettim onunlayken. Çok hoş sohbeti var. Genel kültürü oldukça yüksek birisi. İkramları için de ayrıca teşekkür ederim. Evi çok rahat bir konumda. Gerek toplu taşıma gerekse araçla rahatlıkla ulaşabilir. Kapıyı açtığı anda mükemmel bir güzellikte bir yüz ile karşılaşıyorsunuz. Özel anlarda ise çok zevkli geçtiğini söyleyebilirim. En kısa sürede tekrar görüşmek isterim
Canım benim geç döndüğüm için kusuruma bakma 🙏🏼 Valla çok tatlı birisin, tanıştığımıza memnun oldum. Tekrar tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak. Referansına da çok çok teşekkür ederim ☺️ 😘😘

sezgin1991

Normal Üye
3 Kas 2019
44
49
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim geç döndüğüm için kusuruma bakma 🙏🏼 Valla çok tatlı birisin, tanıştığımıza memnun oldum. Tekrar tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak. Referansına da çok çok teşekkür ederim ☺️ 😘😘
Siz çok daha tatlı ve güzel birisiniz. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar