Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nur hanım ile tanışma

Okan.

Normal Üye
17 Tem 2023
9
60
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün @Nur ADALI hanım ile onun evinde 1 saatlik bi görüşme gerçekleştirdim. Evi toplu taşımaya 5dk yürüme mesafesinde baya yakın. Kendisi çok cana yakın muhabbeti sohbeti çok hoş çok tatlı birisi. Ek olarak fotoğraftakilere göre çok daha güzel bi yüzü var bakmaya doyamayacağınıza eminim. Özel anlar bende kalsın pek detaya girmeyi sevmiyorum ama o kısacık 1 saatlik süre hiç bitmesin istedim su gibi geçti yeniden doğdum resmen. Herşey için çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere. ❤️ 👋

karazir

Normal Üye
25 Ara 2023
20
20
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için çok teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün @Nur ADALI hanım ile onun evinde 1 saatlik bi görüşme gerçekleştirdim. Evi toplu taşımaya 5dk yürüme mesafesinde baya yakın. Kendisi çok cana yakın muhabbeti sohbeti çok hoş çok tatlı birisi. Ek olarak fotoğraftakilere göre çok daha güzel bi yüzü var bakmaya doyamayacağınıza eminim. Özel anlar bende kalsın pek detaya girmeyi sevmiyorum ama o kısacık 1 saatlik süre hiç bitmesin istedim su gibi geçti yeniden doğdum resmen. Herşey için çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere. ❤️ 👋
Çok teşekkür ederim referansın için, çok mutlu oldum. Tekrar tekrar görüşmek üzere 😘

madexxx1

Normal Üye
15 Ocak 2024
3
0
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasiminiz icin tesekkurler nur hanimla en yakin zmanda gorusmeyi umuyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar