Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nur gibi maşallah

maincourse

Normal Üye
10 Ara 2022
42
70
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostlar selamlar,

Iki gün önce @Nur ADALI ile görüştüm. Anlık olmasına rağmen saolsun beni kırmadan kabul etti. Kedilere özel ilgim olması sebebiyle baya sıcak kedi sohbeti gerçekleştirdik. Sohbeti inanılmaz keyifliydi. Tam bir gfe deneyimi kahve ikarmindan sonra güzel bir duş sonrası mevzuya girdik. Yatak olayı çok iyi ben üşengeç olmamdan ötürü full kendisi çalıştı. Kol kası yaptı diyebilirim :) bir kere olsun uf püf demedi.

Kaliteli bir hatun asla pişman olmazsınız. Bir kere daha gidermiyim hayır niye derseniz birden daha fazla giderim de ondan :)

Teşekkürler @Nur ADALI :) seviliyorsun 😘

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
154
265
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostlar selamlar,

Iki gün önce @Nur ADALI ile görüştüm. Anlık olmasına rağmen saolsun beni kırmadan kabul etti. Kedilere özel ilgim olması sebebiyle baya sıcak kedi sohbeti gerçekleştirdik. Sohbeti inanılmaz keyifliydi. Tam bir gfe deneyimi kahve ikarmindan sonra güzel bir duş sonrası mevzuya girdik. Yatak olayı çok iyi ben üşengeç olmamdan ötürü full kendisi çalıştı. Kol kası yaptı diyebilirim :) bir kere olsun uf püf demedi.

Kaliteli bir hatun asla pişman olmazsınız. Bir kere daha gidermiyim hayır niye derseniz birden daha fazla giderim de ondan :)

Tebrikler 2 tarafa da sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,378
4,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

7 Ocak 2021
186
228
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,117
1,370
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ref için teşekkür ederiz

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dostlar selamlar,

Canım benim teşekkür ederim referansın için :) kediden bahsettik bir dünya ama en merak ettiğim soruyu sormayı unuttum. 🤭😀kollarım su anda evet baya kaslı spor hocamın yapamadığını tek kalemde yatırdım tebrik ederim. 😂 Darısı sol koluma bırazda onu çalısmamız gerekiyor. 😜

maincourse

Normal Üye
10 Ara 2022
42
70
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim teşekkür ederim referansın için :) kediden bahsettik bir dünya ama en merak ettiğim soruyu sormayı unuttum. 🤭😀kollarım su anda evet baya kaslı spor hocamın yapamadığını tek kalemde yatırdım tebrik ederim. 😂 Darısı sol koluma bırazda onu çalısmamız gerekiyor. 😜
@Nur ADALI hemen programı yapayım dengeli gitmemiz lazım sol kol için ayrıca gelicem 🤪🤣

En kısa sürede yine gelicem, çok memnun oldum 🥰😘

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,455
1,192
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostlar selamlar,

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar