Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nil'in cazibesi

bomerang00

Normal Üye
24 Ağu 2021
19
42
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese

Forumun gizli hazinelerinden olduğuna inandığım @Nil Lini ile görüşme fırsatı buldum birkaç gün önce. İlk iletişim ,merkezi yerdeki evi, sorunsuz park derken tüm sempatikliğiyle açtı kapıyı kendisi. Güler yüzü, hoş sohbeti, misafirperverliği herşey çok iyiydi. Özel anlarımız bana kalsın ama kesinlikle uğranılması gereken bir pembişimiz kendisi. Mutsuz ayrılmanın çok mümkün olmadığı birisi kendisi. Daha çok görüşeceğiz kendisiyle. Kaptan kampta görüşmek üzere diyorum buradan sana :)

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese

Forumun gizli hazinelerinden olduğuna inandığım @Nil Lini ile görüşme fırsatı buldum birkaç gün önce. İlk iletişim ,merkezi yerdeki evi, sorunsuz park derken tüm sempatikliğiyle açtı kapıyı kendisi. Güler yüzü, hoş sohbeti, misafirperverliği herşey çok iyiydi. Özel anlarımız bana kalsın ama kesinlikle uğranılması gereken bir pembişimiz kendisi. Mutsuz ayrılmanın çok mümkün olmadığı birisi kendisi. Daha çok görüşeceğiz kendisiyle. Kaptan kampta görüşmek üzere diyorum buradan sana :)
paylaşim icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar