Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Netflix Türkiye üzerinde ücretsiz üyeliği kaldırdı

Çarşambalı Çevrimdışı
27 Ocak 2020
47
35
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Netflix'in kullanıcılara deneme sürümü olarak sunduğu ücretsiz 1 aylık üyelik sistemi Türkiye özelinde kaldırıldı.
Netflix'in kullanıcılara deneme sürümü olarak sunduğu ücretsiz 1 aylık üyelik sistemi Türkiye özelinde kaldırıldı. Bu özelliğin kaldırılması ile ilgili çeşitli söylentiler olmasına karşılık Netflix sözcüsünden açıklama geldi.
Bu konuda Netflix sözcüsü “Netflix olarak Türkiye’de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz.” dedi.

doktorhektor Çevrimdışı
2 Ara 2011
291
84
Bedavayı kaldırsınlar. Turkiye'den cok memnunlarmıs. Mevcut kanalların, aslında kanalizasyon oldugu dusunulurse, çok normal buluyorum.

Ben şahsen kendim bizzat, Digiturk'u kapattırdım, turkcell Tv'nin bağlantısını koparttım. Uydu muydu hak getire. Sadece netflix ile yaşamıma devam edecegim. Bu kadar da yalakayım yani.

TV nasıl zamanında sinema salonlarını yendiyse, netflix ve youtube tv gibi platformlar, klasik TV kanallarını öpecekler.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
Geç bile kaldılar:)))

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
986
2,005
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bedavayı kaldırsınlar. Turkiye'den cok memnunlarmıs. Mevcut kanalların, aslında kanalizasyon oldugu dusunulurse, çok normal buluyorum.

Ben şahsen kendim bizzat, Digiturk'u kapattırdım, turkcell Tv'nin bağlantısını koparttım. Uydu muydu hak getire. Sadece netflix ile yaşamıma devam edecegim. Bu kadar da yalakayım yani.

TV nasıl zamanında sinema salonlarını yendiyse, netflix ve youtube tv gibi platformlar, klasik TV kanallarını öpecekler.
Katiliyorum..dijjturku iptal etmek istiyorum bırakmıyorlar peşimi 😂😂 hediyeler promosyonlar bütün sinema dizi kanallarım Acildi yine de beş para etmeyen diziler sinemalar 👎👎12 yıllık uyemizsiniz sizi kaybetmek istemiyoruz😂😂 falan filan sozlesmem dolsun 1 dakka durmam yasasın NETFLIX ❤

Don Quixote Çevrimdışı

Don Quixote

Normal Üye
28 Ağu 2019
16
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstismara çok açık bir uygulamaydı, bu kadar uzun süre devam etmesine şaşırdım. Madem bu uygulamayı kaldırdılar, Netflix dışı yapımlardan oluşan içeriğin güncellenmesi ve arttırılması gerekiyor. Netflix yapımlarının %90'ı çöp oluyor zaten.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
862
615
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklın yolu bir adamlar sonunda köfteyi çakmışlar 😅😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar