- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Guzel, sevindimFotoğrafları gördükten sonra neşeli geçmemesi için bir sebep yok
Tşk lerEğlenceli günler
Bu fotoğraflardan sonra nasıl neşeli bir gün olabilirki.
Tsk ler yansın heryerTünaydin sanada neseli ve ateşli günler cansucum yine alev alev buralar sıcaktan durulmuyor
Tşk ederim. File guzel bir zevkNeşeli günler cansu hanimcim 3. Resim fevkalade nedir bendeki bu file tarzi takintisi çözumleyemedim hala
Estağfurullah, çok tsk ederimForumun divası resmen..
Bunu masaya yatırıp çözümlemek lazim sizinle cansu hanimcimTşk ederim. File guzel bir zevk
Cansucugum inanki o kadar Özledim ki seni anlatamam ters giden bazı şeyler var ondan görüşemiyoruz ama ilk fırsatta ama çok özledim seni
Tabiki seve seve masam ve ben bekliyoruzBunu masaya yatırıp çözümlemek lazim sizinle cansu hanimcim
Tsk ederim, bende özledim tabiki. Umarım ciddi birşey yoktur, ve elimden gelen birşey olursada söylemen yeterli lütfenCansucugum inanki o kadar Özledim ki seni anlatamam ters giden bazı şeyler var ondan görüşemiyoruz ama ilk fırsatta ama çok özledim seni ❤
Hepsi güzel ama ilk foto
Sanada mutlu günler dilerim güzel hatun
Oy oy oyyý yerim seni ben fıstık
Şimdi siz söyleyince benimde dikkatimi çekti guzel poz vermişim tsk ederim begenmenize de ayrıca sevindimYahu arkadaşlar bu bir ve iki nolu fotolar sadece benim mi aklımı başımdan alıyor ne dersiniz. Bittim ben
Ohhh misss sıcak sıcak çalışmaya devamBu soğukta ateş bastı direkt
Tşk ler itina ile her poz verilirHepsi güzel ama ilk foto
görüşme fırsatı yakalarsam sizden canlısınıda talep edebilirim o pozun
Tehlikeleri seversin senBirinci foto cok tehlikeli duygular barindiriyor
Sabırsızlıkla bekliyorumvecihi gelecek birazdan :d
Tşk ederim. Hep birlikde inşallahSanada mutlu günler dilerim güzel hatun
Tsk ederim seve seve misafir etmek isterimSen harikasın sana hayranım yakın zamanda görüşmek dilegiyle
Cansucugum çok teşekkür ederim şu yazdıgın bile yüregime su serpti varlığın yeter ayrıca benim için çok degerlisinTsk ederim, bende özledim tabiki. Umarım ciddi birşey yoktur, ve elimden gelen birşey olursada söylemen yeterli lütfen
bu nezaket ve bu incelik beni benden alacak. Allahım sana geliyorumŞimdi siz söyleyince benimde dikkatimi çekti guzel poz vermişim tsk ederim begenmenize de ayrıca sevindim
Tşk ederim. Sende değerlisinCansucugum çok teşekkür ederim şu yazdıgın bile yüregime su serpti varlığın yeter ayrıca benim için çok degerlisin❤
Bana da gelebilirsinbu nezaket ve bu incelik beni benden alacak. Allahım sana geliyorum
Tşk ederimCezbedici güzellik cansu hanım cım
En sevdiğimNeşeli ve Tehlikeli
Alacaksın bunu karşına, arkasını cevireceksin, oturacaksın karşısına offfff bide çay tsk ederim, begenmeniz hoşuma gidiyordediğim gibi arkadan manzara efsane
Tsk ederim. Huzurla yatın lütfen@Cansu kaya İlk fotoğraf ile karpuz kabuğunu düşürdünüz aklıma
Orhan Veli nin dizelerinde dediği gibi "Olmaz ki böyle de yatılmazki"
Tsk ederim. Sizde iyiki varsınızSexy ve Güzel fotoğraflarınızla keyfim'de Neşem'de yerine geliyor Cansu hanım iyiki varsınız
Sağlık olsunda, yakında kalkar inşallah bol bol hasret gideririzOf of afetimi çok özledim çok keske şu hafta sonu yasakları kalksada kavuşsak
Tsk lerYine harikasin
Rüyama girer o toto benim uyuyamamTsk ederim. Huzurla yatın lütfen
Muhtemelen uyumuşsundurRüyama girer o toto benim uyuyamam
Beni zan altında bırakırsanız bir daha paylaşmamUyuyabilirsen uyu simdi
Rica ederim, asıl ben tsk ederimşu 4 karede bütün sinir stres gitti vallahi Teşekkürler @Cansu kaya hanım
Hangisini derseniz1 mi desem, 2 mi desem
En iyisi; 1-2, 1-2, 1-2, 1-2.....
Anlaştık o halde cansum beklemedeyim sabırsızlıklaSağlık olsunda, yakında kalkar inşallah bol bol hasret gideririz
Cansu hanım bayıldım size harikasınız ❤
Bekle canımAnlaştık o halde cansum beklemedeyim sabırsızlıkla
İlk foto ölüyü diriltir.Sıyırıp olayı geliştirmelik tam.
Tsk ler❤❤❤ Cansu hanım bayıldım size harikasınız ❤❤❤
Tşk ederim. Neşemiz daim olsuninsana seyrederken neşeli anlar yaşatan @Cansu kaya
Aslaaaaa keske her saaat basi seni gormek mumkun olsaBeni zan altında bırakırsanız bir daha paylaşmam
Aslaaaaa keske her saaat basi seni gormek mumkun olsa
Tsk lerEfsane diyecek kelime bulamıyorum
Yasaklarda biterYasaklar olmasa haftasonu, soluğu yaninda alacamda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!