- 6 Haz 2018
- 6,129
- 8,084
Geceleyin bir ses böler uykumu,
İçim ürpermeyle dolar: - Nerdesin?
Arıyorum yıllar var ki, ben onu,
Aşıkıyım beni çağıran bu sesin.
Gün olur sürüyüp beni derbeder,
Bu ses rüzgarlara karışır gider.
Gün olur peşimden yürür beraber,
Ansızın haykırır bana: -Nerdesin?
Bütün sevgileri atıp içimden,
Varlığımı yalnız ona verdim ben.
Elverir ki bir gün bana derinden,
Ta derinden bir gün bana ''Gel'' desin.
Son günlerde o kadar çok "Aylin neredesin? " mesajı almışım ki, okuyunca bazılarını, aklıma A.K. Tecer'in meşhur dizeleri geldi. ☺ ( +999 olmuş mesaj kutumdaki mesajlar, maalesef yanıtlayamayacağım, kusura bakılmasın ama yenisini yazabilirsiniz.
)
Efenim, yoğun iş gündemim nedeniyle bu aralar pek görüşme yapma fırsatım olmadı. Arada, tek tük denk gelebildiklerimle gök kubbeye hoş fısıltılar yolladık elbet ama genel olarak yoktum diyebiliriz.
Neyse, uzatmayayım; biliyorsunuz hafta içi sadece akşamları uygun oluyorum ama hafta içi gündüz randevusu bekleyenlere bilgi : BU HAFTA PERŞEMBE , CUMA , HAFTAYA TÜM HAFTA BOYUNCA GÜNDÜZ SAATLERİNDE DE MÜSAİT OLACAĞIM.
NEREDESİN? DİYENLERE "GEL " DEMİŞ OLDUK BÖYLECE...
KAPLANCIK ARANIZDA. 

E hadi bir de yine çekemediklerimden bir foto bırakayım.
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL !!

İçim ürpermeyle dolar: - Nerdesin?
Arıyorum yıllar var ki, ben onu,
Aşıkıyım beni çağıran bu sesin.
Gün olur sürüyüp beni derbeder,
Bu ses rüzgarlara karışır gider.
Gün olur peşimden yürür beraber,
Ansızın haykırır bana: -Nerdesin?
Bütün sevgileri atıp içimden,
Varlığımı yalnız ona verdim ben.
Elverir ki bir gün bana derinden,
Ta derinden bir gün bana ''Gel'' desin.
Son günlerde o kadar çok "Aylin neredesin? " mesajı almışım ki, okuyunca bazılarını, aklıma A.K. Tecer'in meşhur dizeleri geldi. ☺ ( +999 olmuş mesaj kutumdaki mesajlar, maalesef yanıtlayamayacağım, kusura bakılmasın ama yenisini yazabilirsiniz.

Efenim, yoğun iş gündemim nedeniyle bu aralar pek görüşme yapma fırsatım olmadı. Arada, tek tük denk gelebildiklerimle gök kubbeye hoş fısıltılar yolladık elbet ama genel olarak yoktum diyebiliriz.
Neyse, uzatmayayım; biliyorsunuz hafta içi sadece akşamları uygun oluyorum ama hafta içi gündüz randevusu bekleyenlere bilgi : BU HAFTA PERŞEMBE , CUMA , HAFTAYA TÜM HAFTA BOYUNCA GÜNDÜZ SAATLERİNDE DE MÜSAİT OLACAĞIM.
NEREDESİN? DİYENLERE "GEL " DEMİŞ OLDUK BÖYLECE...

E hadi bir de yine çekemediklerimden bir foto bırakayım.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL !!