- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Geceleyin bir ses böler uykumu,
İçim ürpermeyle dolar: - Nerdesin?
Arıyorum yıllar var ki, ben onu,
Aşıkıyım beni çağıran bu sesin.
Gün olur sürüyüp beni derbeder,
Bu ses rüzgarlara karışır gider.
Gün olur peşimden yürür beraber,
Ansızın haykırır bana: -Nerdesin?
Bütün sevgileri atıp içimden,
Varlığımı yalnız ona verdim ben.
Elverir ki bir gün bana derinden,
Ta derinden bir gün bana ''Gel'' desin.
Son günlerde o kadar çok "Aylin neredesin? " mesajı almışım ki, okuyunca bazılarını, aklıma A.K. Tecer'in meşhur dizeleri geldi. ☺ ( +999 olmuş mesaj kutumdaki mesajlar, maalesef yanıtlayamayacağım, kusura bakılmasın ama yenisini yazabilirsiniz. )
Efenim, yoğun iş gündemim nedeniyle bu aralar pek görüşme yapma fırsatım olmadı. Arada, tek tük denk gelebildiklerimle gök kubbeye hoş fısıltılar yolladık elbet ama genel olarak yoktum diyebiliriz.
Neyse, uzatmayayım; biliyorsunuz hafta içi sadece akşamları uygun oluyorum ama hafta içi gündüz randevusu bekleyenlere bilgi : BU HAFTA PERŞEMBE , CUMA , HAFTAYA TÜM HAFTA BOYUNCA GÜNDÜZ SAATLERİNDE DE MÜSAİT OLACAĞIM.
NEREDESİN? DİYENLERE "GEL " DEMİŞ OLDUK BÖYLECE... KAPLANCIK ARANIZDA.
E hadi bir de yine çekemediklerimden bir foto bırakayım.
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL !!
İçim ürpermeyle dolar: - Nerdesin?
Arıyorum yıllar var ki, ben onu,
Aşıkıyım beni çağıran bu sesin.
Gün olur sürüyüp beni derbeder,
Bu ses rüzgarlara karışır gider.
Gün olur peşimden yürür beraber,
Ansızın haykırır bana: -Nerdesin?
Bütün sevgileri atıp içimden,
Varlığımı yalnız ona verdim ben.
Elverir ki bir gün bana derinden,
Ta derinden bir gün bana ''Gel'' desin.
Son günlerde o kadar çok "Aylin neredesin? " mesajı almışım ki, okuyunca bazılarını, aklıma A.K. Tecer'in meşhur dizeleri geldi. ☺ ( +999 olmuş mesaj kutumdaki mesajlar, maalesef yanıtlayamayacağım, kusura bakılmasın ama yenisini yazabilirsiniz. )
Efenim, yoğun iş gündemim nedeniyle bu aralar pek görüşme yapma fırsatım olmadı. Arada, tek tük denk gelebildiklerimle gök kubbeye hoş fısıltılar yolladık elbet ama genel olarak yoktum diyebiliriz.
Neyse, uzatmayayım; biliyorsunuz hafta içi sadece akşamları uygun oluyorum ama hafta içi gündüz randevusu bekleyenlere bilgi : BU HAFTA PERŞEMBE , CUMA , HAFTAYA TÜM HAFTA BOYUNCA GÜNDÜZ SAATLERİNDE DE MÜSAİT OLACAĞIM.
NEREDESİN? DİYENLERE "GEL " DEMİŞ OLDUK BÖYLECE... KAPLANCIK ARANIZDA.
E hadi bir de yine çekemediklerimden bir foto bırakayım.
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL !!