Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nefes Kesen Rüya

emrebirinci

Normal Üye
24 Tem 2016
1
3
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle bu mesajı kendisiyle 4. görüşmemizden sonra yazdığım için hem sizden hem kendisinden af diliyorum. Kendisi ile ilk görüşmemiz spontane olmuştu ancak sonra her fırsatta soluğu Rüya'nın sıcak kollarında aldım.

Öncelikle kendisi yatak dışında son derece hanımefendi :) Fiziği için zaten fotoğrafları görüyorsunuz fazlası var eksiği yok. Özel bir kıyafet isteğiniz olsa da olmasa da sizin için özenle hazırlanıyor. Kıyafet konusunda isteklerinizi de asla geri çevirmiyor. Kendisi arkadaş canlısı, naif, hiç kasıntı olmayan, güler yüzlü hoşsohbet ve son derece misafirperver. Yatak kısmında ise bu naiflik kayboluyor son derece istekli, şehvetli, kulağınıza sihirli sözcükler fısıldayan bir Rüya ortaya çıkıyor. Gerçekten bir saat, iki saat "RÜYA" gibi geçip gidiyor, zaman kavramınız kayboluyor.

Özetle şunu söyleyebilirim girlfriend deneyimi arıyorsanız Rüya bunun bir adım ötesi hatta çok daha fazlası..
Bir sonraki görüşmemizi şimdiden iple çekiyorum :love::love:

Teşekkürler RÜYAM

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle düşünüp yazmış olmana teşekkür ederim senin gibi harika birini tanıdığım kendi adıma çok mutlu oldum görüştüğümüz her zaman benim için ilk günki gibi heyecanli geçiyor seni. Tanımış olmanin mutluluğu içindeyim tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün 😘

skywalkerr Çevrimdışı
31 Ağu 2012
386
70
Teşekkürler yaşayan ve yaşatana güzel bir paylaşım olmuş. Hanımefendiliğini kaybedip sert geçişler yaşamalar tam bizlik heycanlı aksiyonlu 😂😂 bayılırım 😁😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar