Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

@Nefertiti34Esc yazılarıma burada devam edeceğim

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
https://x.com/Nefertiti34Esc X de paylaşımlara devam edeceğim..
ben Sapyoseksüel Nefertiti erotik videolar açık saçık resimler paylaşmadığım için
sizden özür dileyecek değilim sizin istediğinizi size veremedim sizin dışınızda bir kitle var
o kitle bana yeter.
çok yazacak şey varken yutkunmak en ağırı da bu sizlere cevap verdikçe ben kendimden uzaklaşıyorum
site sahibi en doğrusunu bilir durumu inceleyeceğini düşünüyorum.
@Joker eğer bura için uygunsuz içeriksem diğer kişiler için Tehtit unsuru isem çekilebilirim
Kararı site sahibi versin....

...KARA...

Normal Üye
1 Mar 2021
40
27
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
https://x.com/Nefertiti34Esc X de paylaşımlara devam edeceğim..
ben Sapyoseksüel Nefertiti erotik videolar açık saçık resimler paylaşmadığım için
sizden özür dileyecek değilim sizin istediğinizi size veremedim sizin dışınızda bir kitle var
o kitle bana yeter.
çok yazacak şey varken yutkunmak en ağırı da bu sizlere cevap verdikçe ben kendimden uzaklaşıyorum
site sahibi en doğrusunu bilir durumu inceleyeceğini düşünüyorum.
@Joker eğer bura için uygunsuz içeriksem diğer kişiler için Tehtit unsuru isem çekilebilirim
Kararı site sahibi versin....
Şairin dediği gibi "ehline denk gelmeyen hersey ziyan olur"

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
384
600
Cinsiyetiniz nedir?
Kişi nasıl işe gireceği gönül de öyledir. Kimi o kapıyı açık saçık resimlerde, kimi ise kelimelerde bulur. Bunun kime ne zararı olur ki derdik, oluyormuş 🤷‍♂️

Birkaç dekolte floodu yapılsın da gözlerimiz şenlensin, müstehcenden ziyade argoya yakın olursa hele tadından yenmez. 😂

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kişi nasıl işe gireceği gönül de öyledir. Kimi o kapıyı açık saçık resimlerde, kimi ise kelimelerde bulur. Bunun kime ne zararı olur ki derdik, oluyormuş 🤷‍♂️

Birkaç dekolte floodu yapılsın da gözlerimiz şenlensin, müstehcenden ziyade argoya yakın olursa hele tadından yenmez. 😂
Haklısınız.

makcup Çevrimdışı
23 Kas 2023
43
36
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tek başlık iyi bir karar.

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
367
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun asıl kullanım amacı bakımından en mantıklı karar olmuş yine de kişi ücret vermiş foruma girmiş kendi kitlesi de varmış... ben bu işin sonun pek şenlikli bulmuyorum

kartal33 Çevrimdışı
30 Tem 2019
108
212
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Hocam selamlar. Değerli yazılarınızdan tanıyorum sizi. Bende bu hanımın flood şekli paylaşımlarından rahatsızım. Sebebide çok basit aslında. Ana sayfada sınırlı sayıda konuları görebiliyoruz. Sürekli ana sayfayı işgal edince haliyle diğer paylaşımları göremiyorum. Yoksa hanımefendinin kendisinden veya yazdıklarından şikayetçi değilim. Dediğim gibi sadece sürekli konu açmasından rahatsızım. Haaa bir konu açıp sürekli onun altına yazsa en azından ana sayfa işgali olmaz. Kendisini takip eden beğenen arkadaşlarda o konudan neler yazdığını takip edebilir. Yoksa sürekli müstehcen veya argo paylaşımlar yapılsın diye bir derdim yok. İyi akşamlar, saygılar.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
384
600
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam selamlar. Değerli yazılarınızdan tanıyorum sizi. Bende bu hanımın flood şekli paylaşımlarından rahatsızım. Sebebide çok basit aslında. Ana sayfada sınırlı sayıda konuları görebiliyoruz. Sürekli ana sayfayı işgal edince haliyle diğer paylaşımları göremiyorum. Yoksa hanımefendinin kendisinden veya yazdıklarından şikayetçi değilim. Dediğim gibi sadece sürekli konu açmasından rahatsızım. Haaa bir konu açıp sürekli onun altına yazsa en azından ana sayfa işgali olmaz. Kendisini takip eden beğenen arkadaşlarda o konudan neler yazdığını takip edebilir. Yoksa sürekli müstehcen veya argo paylaşımlar yapılsın diye bir derdim yok. İyi akşamlar, saygılar.
Estağfurullah üstad, flood yapan yahut ilgilenmediğiniz kişinin profiline tıklayıp yoksay derseniz. Sizin anasayfanıza düşmüyor o paylaşımlar. Dediğinizde doğru belki tek bir konu üzerinden yazabilir mantıklı, ama ben genelde çözümü başkasından beklemek yerine kendim uygularım, bu yolu daha zahmetsiz buluyorum 🤗 saygılar

kartal33 Çevrimdışı
30 Tem 2019
108
212
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estağfurullah üstad, flood yapan yahut ilgilenmediğiniz kişinin profiline tıklayıp yoksay derseniz. Sizin anasayfanıza düşmüyor o paylaşımlar. Dediğinizde doğru belki tek bir konu üzerinden yazabilir mantıklı, ama ben genelde çözümü başkasından beklemek yerine kendim uygularım, bu yolu daha zahmetsiz buluyorum 🤗 saygılar

İnan hocam foruma girip okuyup çıkıyorum. Öle detayları bilmiyordum. Yoksay iyiymiş :) tşk ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar