- 11 Mar 2019
- 900
- 634
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumda herkesin olduğu gibi benim de listemde belli başlı isimler var.Meltem de bu listemin başlarında yer alıyordu ki isminin yanına bir tik geçtiğimiz gün attım.Önceden görüşme isteğim oldu kendisi ile fakat bir türlü müsait zamanına denk gelemedik.Önemli işleri olmasına rağmen sağolsun benim için biraz erken halledip görüşmemizi daha erken saate aldı.Beklentilerimi hiç bir zaman yüksek tutmam ama doğruyu söylemek gerekirse referanslarında yazılanlar ister istemez beklentilerimi yükseltti.Kolay bir şekilde evini bulabildim fakat son noktada navigasyonun azizliği ile apartmanı bulduramayıp kısa bir telefon konuşmasından sonra hedefe başarı ile ulaşıldı.Kapı açıldı ve karşımda gördüğüm manzara yüksek beklentilerimin de üstündeydi Zarif,kibar ve bir o kadar da güzel mi güzel bir afet karşımda duruyordu.Açıkçası biraz gerginlik vardı üzerimde ama yavaş yavaş attıktan sonra içkilerimizi de yudumlayıp startı verip aksiyona başlayınca keyifli ve hoş geçecek dakikalar beni bekliyordu.Yorumlarda okuduğum o meşhur aynanın karşısında sevişmenin tadı da bir ayrıydı Gerek ilgisi alakası ve dürüst,samimi yaklaşımlarıyla benim takdirimi kazandı.Her şey için teşekkürler MELTEM İlerisi için büyük planlarım var kendisi ile ilgili.Görüşmek dileklerimle