Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ne demişler Geç Olsun Güç Olmasın

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda herkesin olduğu gibi benim de listemde belli başlı isimler var.Meltem de bu listemin başlarında yer alıyordu ki isminin yanına bir tik geçtiğimiz gün attım.Önceden görüşme isteğim oldu kendisi ile fakat bir türlü müsait zamanına denk gelemedik.Önemli işleri olmasına rağmen sağolsun benim için biraz erken halledip görüşmemizi daha erken saate aldı.Beklentilerimi hiç bir zaman yüksek tutmam ama doğruyu söylemek gerekirse referanslarında yazılanlar ister istemez beklentilerimi yükseltti.Kolay bir şekilde evini bulabildim fakat son noktada navigasyonun azizliği ile apartmanı bulduramayıp kısa bir telefon konuşmasından sonra hedefe başarı ile ulaşıldı.Kapı açıldı ve karşımda gördüğüm manzara yüksek beklentilerimin de üstündeydi :) Zarif,kibar ve bir o kadar da güzel mi güzel bir afet karşımda duruyordu.Açıkçası biraz gerginlik vardı üzerimde ama yavaş yavaş attıktan sonra içkilerimizi de yudumlayıp startı verip aksiyona başlayınca keyifli ve hoş geçecek dakikalar beni bekliyordu.Yorumlarda okuduğum o meşhur aynanın karşısında sevişmenin tadı da bir ayrıydı :) Gerek ilgisi alakası ve dürüst,samimi yaklaşımlarıyla benim takdirimi kazandı.Her şey için teşekkürler MELTEM İlerisi için büyük planlarım var kendisi ile ilgili.Görüşmek dileklerimle

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
143
97
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir beraberlik olmuş ne mutlu size. Meltem hanım benim de radarımda ilk fırsatta inşallah.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda herkesin olduğu gibi benim de listemde belli başlı isimler var.Meltem de bu listemin başlarında yer alıyordu ki isminin yanına bir tik geçtiğimiz gün attım.Önceden görüşme isteğim oldu kendisi ile fakat bir türlü müsait zamanına denk gelemedik.Önemli işleri olmasına rağmen sağolsun benim için biraz erken halledip görüşmemizi daha erken saate aldı.Beklentilerimi hiç bir zaman yüksek tutmam ama doğruyu söylemek gerekirse referanslarında yazılanlar ister istemez beklentilerimi yükseltti.Kolay bir şekilde evini bulabildim fakat son noktada navigasyonun azizliği ile apartmanı bulduramayıp kısa bir telefon konuşmasından sonra hedefe başarı ile ulaşıldı.Kapı açıldı ve karşımda gördüğüm manzara yüksek beklentilerimin de üstündeydi :) Zarif,kibar ve bir o kadar da güzel mi güzel bir afet karşımda duruyordu.Açıkçası biraz gerginlik vardı üzerimde ama yavaş yavaş attıktan sonra içkilerimizi de yudumlayıp startı verip aksiyona başlayınca keyifli ve hoş geçecek dakikalar beni bekliyordu.Yorumlarda okuduğum o meşhur aynanın karşısında sevişmenin tadı da bir ayrıydı :) Gerek ilgisi alakası ve dürüst,samimi yaklaşımlarıyla benim takdirimi kazandı.Her şey için teşekkürler MELTEM İlerisi için büyük planlarım var kendisi ile ilgili.Görüşmek dileklerimle

Yaşayan ve yaşatanın yüreğine sağlık

Skeptic Çevrimdışı
9 Nis 2019
27
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Iki tarafa da tebrikler

sewen_7 Çevrimdışı

sewen_7

***GALATASARAY***
17 Ocak 2019
98
58
Paylaşım için teşekkürler.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Çok teşekkür ederim görüşmek ve planlarımızı gerçekleştirmek dileğiyle sevgiler..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar