Sdtsdt
Normal Üye
- 11 Nis 2019
- 38
- 51
Planlı bir görüşme olmamasına rağmen öncelikle bana dönüş yaparak davetimi geri çevirmediği için kendisine teşekkür ederek başlamak isterim. @Aya hazırlanıp geliyorum sorusuna hiç hazırlanma kuzucum tüm hazırlıkların jakuziye girene kadar yok olup gider demem uzerine 0 makyak ile yanıma geldi ve o güzel günümüz başladı. Konuşması sohbeti ve eşlik etmesi gerçekten tam olması gerektiği gibiydi bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Gelelim asıl mevzuya boyu posu ideal bence vucut muazzam ten ipeksi bir kadında hiç mi hayır olmaz bence @Aya da olmaz ve gerçektende yok. Yatakta uyumlu istediğinizi uyguluyor ve renk katıyor keşke vaktim dar olmasaydıda biraz daha zaman ayırabilseydim güzel bir akşam üstü yaşadık. Tek olmasayďı dediğim şey o jakuziye o kadar banyo köpüğü dökmeseydim oldu bir ara köpükler arasında boğulma tehlikesi yaşadık. Biraz da ikimize küçük geldi galiba.Bu arada @SineMelez seninde payını kenara ayırdık o küvette bir gün seninde bulunman dileğiyle ikinizi buluşturmaya olan katkın içinde teşekkürler....