Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ne çok iyi ne çok kötü

SaRuh Çevrimdışı
26 Şub 2020
90
83
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi, Aya hanım ile geçtiğimiz günlerde kendisine mesajıma hızlı dönüş yaptığı için teşekkür ederim. Benim plansız hayatım yüzünden anlık görüşmeler yapabiliyorum. Kendisi çok sıcak kanlı çok sempatik. Evinin ulaşımı ve sorunsuz giriş çıkış mevcut bunlarda da sıkıntı yok. Bunlar iyi kısmı fakat kendisi görüşme esnasında telefonuna gelen çağrılara, mesajlara cevap vermesi misafir gelen kişiye saygısızlık olarak görüyorum ben ve bunu da kendisine ufak bir eleştiri olarak söyledim. Yine de kendisine teşekkür ediyorum.

Muhammed gürbüz Çevrimdışı
20 Şub 2020
37
23
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Mesela görüşme esnasında diyelim 2 saat randevu partnerim üç beş kere bakabilir normaldir ama abartıp her mesaja cevap vermeler ,randevu isteyen baska kisilerin telefonunu yanımda acmalar bunu bana yapılmış saygısızlık sayarım, cok önemli ailevi problem olmadığı sürece partnerlerin telefona fazla dalmaması gerektiği kanaatindeyim

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
596
1,227
"Yani telefon gelebilir. Hepimiz için geçerli bu. Onemli bir sey olabilir"
vesaire denebilir..
Ama bana kalırsa denmemelidir...
Hayır efendim.
O telefon mumkunse uygun bir yere zarifce birakilan zarf kadar cabuk unutulmali.
Bu erkek için de geçerli kadın için de.
Hele hele bir de eger wtsp mesajlariyla ajanda düzenleniyor, başka randevular hakkında görüşülüyor ise..
Herşey olsun, bu olmasın.

tatlikacik Çevrimdışı
6 Ara 2020
122
218
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun diyeyim.Şahsen böyle bir durumda ben görüşmeyi sonlandırırdım.Ben nasıl ki karşımdaki insana kibar ve nazik davranıyorsam aynı zarifliği karşıdan da beklerim.

19 Ara 2020
132
178
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
karşı taraf değilde dün benim başıma geldi tam apartmanın kapısından girdim müşteriler sanki ben birşey yapmayayım diye sözleşmişler gibi hepsi bir anda aradı, eve girdim elimde telefon 10-15 dakika işleri hallettim ama çok utandım, bana aynısı yapılsaydı diye düşündüm ve yarım saat özür diledim. gerçekten çok sıkıcı bir durum oluyor

4 Kas 2020
47
41
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Kötü durum valla. Aya hanım hakkında bilgi sahibi olduk sayende. Tşk.ler bilgi için.

Ben de bu forumdan bi bayanla Aralık ayı başında aynı şeyi yaşadım. 2 saatlik randevu boyunca mesajlaşmasından sıkıldım, bunaldım. Anlasın diye zaman zaman konuşmaya çalışıyorum ama nerdeee. Tanıtım sayfasında sınırsız seks (anal, oral vs.) ve sınırsız seans demiş ama bana evindeyken ilk görüştüğü kişilerle 2 seanstan fazla görüşmüyorum dedi. Keşke bunları sayfasında belirtseymiş. Boşuna zaman geçirmezdim. Sınırsız seksini de beğenmedim. Öpüşemedik bile gir çık o kadar. 15 er dakikadan toplam yarım saat, kalan 1,5 saat telefon mesajlaşmasıyla geçti. Yani benim bildiğim karşındaki insana misafirperverlik, saygı, ilgi sohbet, eğlence vs. gereği telefon acil durumlar dışında ele alınmaz. Bi daha görüşürmüyüm asla. Haaaa çay ikramı içinse ayrıca teşekkür ederim. 😡

SERAY Çevrimdışı
2 Haz 2020
2,790
374
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
karşı taraf değilde dün benim başıma geldi tam apartmanın kapısından girdim müşteriler sanki ben birşey yapmayayım diye sözleşmişler gibi hepsi bir anda aradı, eve girdim elimde telefon 10-15 dakika işleri hallettim ama çok utandım, bana aynısı yapılsaydı diye düşündüm ve yarım saat özür diledim. gerçekten çok sıkıcı bir durum oluyor
Hatırladım☺️☺️ Ama sonrası güzeldi🤙🏻

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Geçmiş olsun. Kötü durum valla. Aya hanım hakkında bilgi sahibi olduk sayende. Tşk.ler bilgi için.

Ben de bu forumdan bi bayanla Aralık ayı başında aynı şeyi yaşadım. 2 saatlik randevu boyunca mesajlaşmasından sıkıldım, bunaldım. Anlasın diye zaman zaman konuşmaya çalışıyorum ama nerdeee. Tanıtım sayfasında sınırsız seks (anal, oral vs.) ve sınırsız seans demiş ama bana evindeyken ilk görüştüğü kişilerle 2 seanstan fazla görüşmüyorum dedi. Keşke bunları sayfasında belirtseymiş. Boşuna zaman geçirmezdim. Sınırsız seksini de beğenmedim. Öpüşemedik bile gir çık o kadar. 15 er dakikadan toplam yarım saat, kalan 1,5 saat telefon mesajlaşmasıyla geçti. Yani benim bildiğim karşındaki insana misafirperverlik, saygı, ilgi sohbet, eğlence vs. gereği telefon acil durumlar dışında ele alınmaz. Bi daha görüşürmüyüm asla. Haaaa çay ikramı içinse ayrıca teşekkür ederim. 😡
Burada çok az sayıda dediginiz hizmetleri veren bayan var. Ben üzerime almıyorum ama 😉 bu paylaşımlarda isim yazarak ve değerlendirmenizi kişinin kendi referansında paylaşsanız keşke, daha bilinclendirmis olursunuz. Bunları yapan bir bayan dediginiz de hepimiz üstümüze alınabiliriz.😘😘

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forum ahalisi, Aya hanım ile geçtiğimiz günlerde kendisine mesajıma hızlı dönüş yaptığı için teşekkür ederim. Benim plansız hayatım yüzünden anlık görüşmeler yapabiliyorum. Kendisi çok sıcak kanlı çok sempatik. Evinin ulaşımı ve sorunsuz giriş çıkış mevcut bunlarda da sıkıntı yok. Bunlar iyi kısmı fakat kendisi görüşme esnasında telefonuna gelen çağrılara, mesajlara cevap vermesi misafir gelen kişiye saygısızlık olarak görüyorum ben ve bunu da kendisine ufak bir eleştiri olarak söyledim. Yine de kendisine teşekkür ediyorum.
Selam
Telefona çagiri geldiğin zaman ben sizden izin sordum açabilir miyim diye ,siz tmn dedikten sonra açtım zaten 1dk da kapattım 🤔🤔
Iyi seneler dilerim

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
880
962

Bu yazdıklarını muhatabın bayanın sayfasına Referans olarak yazarsan foruma bir faydan dokunur. Daha önemlisi kimse töhmet altında kalmaz af buyur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar