Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Naz deniz

Brkt

Normal Üye
20 Ara 2022
2
2
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba sayın forum sakinleri gördüğüm kadarıyla olumsuz olup çok arada kaldığım bir hanfendiydi kendisi, ilk görüşünüzde o sıcaklığı hissediyorsunuz sonrası zaten sevgili gibi herkes yatakta kendisini geliştirmeli gibi şeyler söylemiş ama ben hiç bir sorun görmedim oral yaptırmayabilir herkesin kendine göre sınırları olabilir bu işi yapmaması gerektiği anlamına gelmez ben gayet güzel vakit geçirdim kendisiyle gece boyu gülmeler cilveler sohbetler yatakta da gayet iyiydi kendisi hiç bir şeyi yapmam etmem demedi kendisine oral hariç bunu da tercih olarak görüyorum olabilir oldu bittiye kesinlikle getirmiyor ve cilveleriyle gülümseleriyle çok hoş bir hava katıyor ilişkiye sevmeyenler neyi sevmedi tam anlayamadım herkesin tatması gerken bir güzellik bence bu arada iyi forumlarr

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
644
849
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
‘Neyi sevmedi tam anlayamadim’ elmayi seveni armutla kandiramazsiniz. Biriysel zevkler ve tercihler konusu sizin de kismen degindiginiz gibi. Referans icin tesekkurler yine de.

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
86
150
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ceren Basak alanına naz deniz yazılmış? Hangisi doğru?

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
387
599
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Iyide neden konu aciyorsunuz acilan konu altina yazsaniza

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar