Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl bilirsiniz?

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her ne kadar bana kızgın olsanda ilk ben yazayım. Düzgün ve karakterli bir kızsın. Cıvık değilsin. Allah bahtını açık etsin hep iyiler ile karşılaş

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sizinle yakından tanışmayı o kadar çok istiyorumki hafta sonu yasakları kalkınca ilk yapacağım şey yanınıza gelip sizinle tanışmak zeynep hanım

16 Eki 2020
275
282
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanışmak kaynaşmak ve bir şeyler yazabilecek bileğiyle sahip olmak umuduyla
İyi akşamlar olsun

Shibumi

Normal Üye
17 Nis 2020
26
17
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıllı, kültürlü, dürüst, duygusal, eğlenceli, neyi nerede ve ne zaman yapacağını ve/veya yapmayacağını "artık" iyi bilen, hayatı öğrenmiş, ayakları yere basan, mavi tura çıkmayı hala istediğim özel ve derin bir kadınsın

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,432
Akıllı, kültürlü, dürüst, duygusal, eğlenceli, neyi nerede ve ne zaman yapacağını ve/veya yapmayacağını "artık" iyi bilen, hayatı öğrenmiş, ayakları yere basan, mavi tura çıkmayı hala istediğim özel ve derin bir kadınsın

😊💋♥️ Teşekürler güzel düşüncelerin için 🙏

23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Daha önce bu konum vardı. Forumdan çıkıp tekrar girdiğim için açtığım konular silindi malum. Beni tanıyanlar hakkımda bir kaç cümle yazabilirmi ? İyi yada kötü malum her zaman eksiklerimi onarmaya çalışan biriyimdir. Sevgiler 💋

Onarılması gereken bi yanin yok bence kusum gayet iyisin... Senin gibi insanlar çok kalmadı piyasada malum 😘

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
228
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce bu konum vardı. Forumdan çıkıp tekrar girdiğim için açtığım konular silindi malum. Beni tanıyanlar hakkımda bir kaç cümle yazabilirmi ? İyi yada kötü malum her zaman eksiklerimi onarmaya çalışan biriyimdir. Sevgiler 💋

Tanışma fırsatımız olmadı ama forum üzerinen tanıdığım kadarı ile söylemem gerekirse çizgileri olan bir bayandın çizgileri olan kadınlar değerlidir gözümde 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
726
525
Samimi, içten ve olduğu gibi harika bir kalbi olan hiç kimseye karşı kötü düşünmeyen net ve açık sözlü harika birisin ve bu sana çok yakışıyor 😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı karakter özellikleri bana benziyor. Tanıdıkça ne kadar sıcak bir insan olduğu ortaya çıkıyor. Laubalilik yapılmasını kesinlikle sevmiyor. Kimseye eyvallahı yok, dobra bir insan...

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dobralığın hakkını veren 😊 süper seksi,mükemmel kişiliksiniz. Tanıdığım en mütevazi kişilerdensiniz de 😊

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
607
1,239
Henuz tanismadik.
Ancak burada bende yarattığı his;
Cok kolay ve çabuk samimi olunması ve bahcesine girilmesi biraz zor, rol calmaz ve rol yapmazsaniz kaliteli zaman sahibi, eğer duvarda bir delik açar da iyi şeylerinizi aktarabilirseniz, kesinlikle karşılıgını göreceğiniz, zeki, iyi niyetli ve keyifli ama tersi de çok ters biri :)

6 Kas 2020
98
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
açıkçası seni çok merak edenlerden biriyim elbet bir gün tanıyıp öyle yazmak istiyorum.

10 Tem 2016
96
53
Cinsiyetiniz nedir?
Lucifer seven, karakterli, hayatı seven, biraz utangaç, hakkını sonuna kadar savunan , gülüşüne bayıldığım insan....

mehmet_ekinci Çevrimdışı
7 Haz 2022
118
97
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tanışma fırsatım olmadı daha ama okuduğum yorumlardan anladığım kadarı ile karakterli ve kırmızı çizgileri olan, bir o kadarda kalbi temiz olan birisiniz. laubaliliği cıvıklığı yalan dolanı sevmeyen birisiniz ki bu özellik her insanda olmayan güzel bir özelliktir bence. umarım ki en kısa zamanda sizinle tanışırım. ;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar