- 20 Kas 2020
- 354
- 2,432
Daha önce bu konum vardı. Forumdan çıkıp tekrar girdiğim için açtığım konular silindi malum. Beni tanıyanlar hakkımda bir kaç cümle yazabilirmi ? İyi yada kötü malum her zaman eksiklerimi onarmaya çalışan biriyimdir. Sevgiler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her ne kadar bana kızgın olsanda ilk ben yazayım. Düzgün ve karakterli bir kızsın. Cıvık değilsin. Allah bahtını açık etsin hep iyiler ile karşılaş
Çekici, güzel, kaliteli, KÖTÜMSER .
Tanışmadık, görüşmedik ama hareketler ile tavırlar dobra ve saygılı biraz sert biraz espritüel...
İnşallahsizinle yakından tanışmayı o kadar çok istiyorumki hafta sonu yasakları kalkınca ilk yapacağım şey yanınıza gelip sizinle tanışmak zeynep hanım
sen varya cansınİnşallah
" kısa yazacak kadar vaktim yok "- mark twain.
Teşekkürler iyi akşamlarTanışmak kaynaşmak ve bir şeyler yazabilecek bileğiyle sahip olmak umuduyla
İyi akşamlar olsun
%80 bilmişim ama
Akıllı, kültürlü, dürüst, duygusal, eğlenceli, neyi nerede ve ne zaman yapacağını ve/veya yapmayacağını "artık" iyi bilen, hayatı öğrenmiş, ayakları yere basan, mavi tura çıkmayı hala istediğim özel ve derin bir kadınsın
Daha önce bu konum vardı. Forumdan çıkıp tekrar girdiğim için açtığım konular silindi malum. Beni tanıyanlar hakkımda bir kaç cümle yazabilirmi ? İyi yada kötü malum her zaman eksiklerimi onarmaya çalışan biriyimdir. Sevgiler
Onarılması gereken bi yanin yok bence kusum gayet iyisin... Senin gibi insanlar çok kalmadı piyasada malum
Daha önce forumda yer alan ve şu anda yer almayan bir pembiş için "yeri ayrıdır ve her zaman öyle kalacaktır" demiştim, hala da öyledir
@Zeynep Ünal'ın yeri bu seviyeden de üsttedir kendi adıma. Bu forumdaki benim için özel insandır. Aramız şu an kötüdür ama bu asla değişmeyecektir.
Kısmet değilmiş yoksa gelebilseydim İstanbula tanışacaktık son anda gelemedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!