- 7 Eyl 2019
- 93
- 310
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar vakit geçirmekten keyif aldığım Cansu kaya nın tavsiyesi üzerine eda parlar ile görüşme gerçekleştirmeyi kafaya koydum. Kendisine whats up tan iletişime geçtikten sonra randevumu oluşturdum. Kendisi bugüne kadar forumdan görüştüğüm partnerler arasında ben söylemeden kıyafet seçimimi soran ilk pembiş oldu ! Bu örnek davranış için kendisi tebrik ediyorum. Üstüne yakışan elbiselerden çamaşırlardan zevkime uygun olanı seçmek benim için zor oldu çünkü hepsi üstüne yakışıyor aynı Cansu kaya da olduğu gibi. (seksiler sizi..) Evine ulaşım kolay muhit güzel ilk defa geldiğim bir yer. Kapıyı gayet rahat bir şekilde istediğim gibi harika seksi elbisesi ve yüzüne çok yakışan gülümsemesi ile açtı. Lavaboya gidip el yüz yıkama dezenfekte olduktan sonra gayet sıcak içten bir sarılma ile salona geçtik. Evinin temizliği düzeni gayet güzel konforlu. Filtre kahve eşliğinde masasında ki ikramlar ve muzlar ile gayet keyif aldığım bir sohbete girişmiş olduk. Kendisi fotoğraflarından daha güzel. Lavaboda son hazırlıkları yaptıktan sonra yatak odasında son bir yıldır yaşayamadığım sevgili deneyimini bana tekrar yaşatan edaya minnettarım.