Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayali bile güzel beKalçalarının hakkını vererek harika bir anal doggy pozisyonda seviştik ve finali eylülün harika cif ile bitirdim.
Cok tesekkur ederm cok keyifli idi sohbet ve Hersey içinHerkese selamlar
Eylül hanımı yazdıkları duruşu kişiliği çok hoşuma gittiği için yaklaşık 3 veya 4 yıldır takip ediyordum. Kendisi incall yapmadığı için bir ara da ortamlardan uzaklaştığından dolayı izini kaybetmiştim. Ardından tekrar foruma döndüğünde kendi adıma sevindim. Eski dobralığından hiçbir şey kaybetmemesi yazılarını büyük bir keyifle okumam içimdeki tanışma isteğini daha da arttırdı.
Kendisi ile whats up tan iletişime geçip randevu gününü belirleyip saati ona bırakarak randevumu oluşturdum.
Evine ulaşım gayet rahat apartman gayet güzel.
Kendisi de isteğimi kırmadı ve kendisine yakışan seksi bir elbise ile karşıladı beni.
Kapı açılır açılmaz kısa bir şaşkınlık geçirdim saç rengi ve tipi değişmişti görmeyeli ama yeni saç tipi yakışmış.
Kendisine büyük bir hasret ile sarılıp kanepede ki yerimi aldım.
Kendisi ile konuşacak oldukça çok konumuz oldu. Gelmeden tahmin ediyordum ortak noktamızın çok olacağını ve hislerimde de yanılmadım. Kendisinin bilgi ve deneyimlerini büyük bir keyifle dinledim. Kendisine gelecek hayatım ile ilgili planlarımı anlattım bu konuda da eylül den bilgiler aldım. Sohbete devam etmek isterdim ama zamanını çalmamak adına kendisinin de zamanı iyi yönlendirmesi ile yatak odasına geçtik. Bu arada gözleri ve tüy rengi çok güzel olan aslan parçası limon efendi sohbetimiz boyunca bizi hiç rahatsız etmedi umrunda bile olmadık.
Kalçalarının hakkını vererek harika bir anal doggy pozisyonda seviştik ve finali eylülün harika cif ile bitirdim. Salonda keyif ile kahvelerimizi yudumladık ellerine sağlık tekrar dan. Konuşacak o kadar çok konu olmasına rağmen iznini isteyerek yanından ayrıldım.
Eylül umarım konuştuğumuz gibi ikimizde huzuru ve mutluluğu bulabileceğimiz o yere gider ve kurtuluruz Her şey için çok teşekkür ederim.
Eylul is great lady so congratulations of having her,good to hear another satisfied man.
Eylül harika bir hanımefendi, ona sahip olduğun için tebrikler, başka bir memnun adamı duymak güzel
Ben daha güzel hayaller varHayali bile güzel be
Emeğinize sağlık güzel sevişilmiş...
güzel paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkürler klavyenize sağlık
Samimi ve güzel paylaşım için iki tarafada tebrikler...
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık. Detaylı ve net anlatım
Eee ben farklıyımyani adminin belirttiği cümleye katılmamak elde değil. Yazının en dikkat çekici kısmı sanırım. Sevişmenize sağlık
Paylaşım için teşekkürler Sevişmenize sağlık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!