Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mutluluğun formülü Ezgi

Zeus3434

Normal Üye
9 Tem 2021
1
7
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda yeniyim. Ezgi ile cok zaman gecmeden 2. Görüşmemi gerçeklestirdim. Kendisiyle görüşmekten büyük keyif aldım. Karşısındaki erkeği nasıl mutlu edeceğini gayet iyi biliyor. Yanındayken zaman su gibi akıp geçiyor. Tek kötü yanı bu kız insanda bağımlılık yapıyor😊 3. Görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyor ve iple cekiyorum😋 En kısa sürede görüsmek üzere kendine çok iyi bak Ezgiciğim 😘

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda yeniyim. Ezgi ile cok zaman gecmeden 2. Görüşmemi gerçeklestirdim. Kendisiyle görüşmekten büyük keyif aldım. Karşısındaki erkeği nasıl mutlu edeceğini gayet iyi biliyor. Yanındayken zaman su gibi akıp geçiyor. Tek kötü yanı bu kız insanda bağımlılık yapıyor😊 3. Görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyor ve iple cekiyorum😋 En kısa sürede görüsmek üzere kendine çok iyi bak Ezgiciğim 😘
paylaşim için teşekkürler

Mtador

Normal Üye
24 Tem 2022
34
49
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok methini duyuyoruz Ezgi Hanımın

20 Eyl 2021
77
59
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler ezgi hanımı ziyaret etmek isterim müsadesi olursa.

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
371
439
Merhaba balim benim ya cok şekersin cok tatlisin öncelikle guzel ve naif sözlerin icin cok teşekkür ederim iyi ki geldin iyiki tanidim seni benimde ayni sekde cok keyfli geçen gorusmelerdi seni çok öpüyorum tekrar görüşebilmek dileğiyle 💋🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar