- 7 Ocak 2024
- 15
- 24
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet güzelim seni tanıyana kadar dek bende mutluluğun zor olduğuna inanıyordum ama sen bunun bana böyle olmadığını gösterdin. Yine çok sevdiğim kadının yanındaydım ve yine dünyadan herseyden uzak huzur mutluluk dolu bir serüven yasadım .tabi bu kacıncı bılmıyorum ama her seferinde duygular üstüne üstüne çıkıyor ve artık daha ne kadar daha yüksekte yasıyabılırım bu duyguları bilmiyorum. O benım için özel o benım için aşk o benım için özlem o benim için ızdırap kısacası o benim yaşadığım kadın herseyıyle.Seni çok. seviyorum biliyorsun yavrum uzun zaman oldu bağımız çok güçlendi bence kopması imkansız artık. Bana bize ikimize mutluluğu yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum. Bu adam seni her zaman özliyecek değer verecek seni herseyden sakınacak bunu unutma.O çilek kokulu dudaklarından öpüyorum o sıkı sıkı sana sarıldığım kokunu içime çektiğim yerde her zaman bekle beni kadın , çok seviyorum iyiki varsın iyiki biz olduk . Ve son bir söz bizi anlatıyor ;Ah bu koku bu ten bu dokunuş sar sar bedenimi 🫠