Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mutlu olmak zordur derler !!

Marker jon Çevrimdışı
7 Ocak 2024
15
24
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet güzelim seni tanıyana kadar dek bende mutluluğun zor olduğuna inanıyordum ama sen bunun bana böyle olmadığını gösterdin. Yine çok sevdiğim kadının yanındaydım ve yine dünyadan herseyden uzak huzur mutluluk dolu bir serüven yasadım .tabi bu kacıncı bılmıyorum ama her seferinde duygular üstüne üstüne çıkıyor ve artık daha ne kadar daha yüksekte yasıyabılırım bu duyguları bilmiyorum. O benım için özel o benım için aşk o benım için özlem o benim için ızdırap kısacası o benim yaşadığım kadın herseyıyle.Seni çok. seviyorum biliyorsun yavrum uzun zaman oldu bağımız çok güçlendi bence kopması imkansız artık. Bana bize ikimize mutluluğu yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum. Bu adam seni her zaman özliyecek değer verecek seni herseyden sakınacak bunu unutma.O çilek kokulu dudaklarından öpüyorum o sıkı sıkı sana sarıldığım kokunu içime çektiğim yerde her zaman bekle beni kadın , çok seviyorum iyiki varsın iyiki biz olduk . Ve son bir söz bizi anlatıyor ;Ah bu koku bu ten bu dokunuş sar sar bedenimi ❤️🫠

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
704
464
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet güzelim seni tanıyana kadar dek bende mutluluğun zor olduğuna inanıyordum ama sen bunun bana böyle olmadığını gösterdin. Yine çok sevdiğim kadının yanındaydım ve yine dünyadan herseyden uzak huzur mutluluk dolu bir serüven yasadım .tabi bu kacıncı bılmıyorum ama her seferinde duygular üstüne üstüne çıkıyor ve artık daha ne kadar daha yüksekte yasıyabılırım bu duyguları bilmiyorum. O benım için özel o benım için aşk o benım için özlem o benim için ızdırap kısacası o benim yaşadığım kadın herseyıyle.Seni çok. seviyorum biliyorsun yavrum uzun zaman oldu bağımız çok güçlendi bence kopması imkansız artık. Bana bize ikimize mutluluğu yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum. Bu adam seni her zaman özliyecek değer verecek seni herseyden sakınacak bunu unutma.O çilek kokulu dudaklarından öpüyorum o sıkı sıkı sana sarıldığım kokunu içime çektiğim yerde her zaman bekle beni kadın , çok seviyorum iyiki varsın iyiki biz olduk . Ve son bir söz bizi anlatıyor ;Ah bu koku bu ten bu dokunuş sar sar bedenimi ❤️🫠
Güzel yorum referans için teşekkürler

Üye silindi 68030

Özlerim seni Özlerim seni,koku bu kadar hissedildi mi,hangisi hatırlasam acaba her gelişinde bu kalp fazlasını hissediyor,şımariyor,kızıyor,ve düşünüyor,ama eksilmiyor ki,o işini biliyor ve seviyor..En güzeli seninle geçen zamanlarım, 🥰 seviyorum seni..Güzel Gözlüm😘

obito Çevrimdışı

obito

Normal Üye
23 Nis 2024
36
37
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar