Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mutlu olduğunun düşünülmesinden çok mutlu olmakla ilgilen

GreenMask

Normal Üye
14 Ocak 2020
46
76
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle daisy hanima gitmeden önce yazılan bütün yorumları okudum ve bu kadarını beklemiyordum. Forumdaki ilk deneyimimdi kendisi ve açıkçası gittiğimde çok heyecanlıydım fakat kendisinin beni ağırlaması, ikramlari ve yaptığımız uzun ve güzel muabbetten sonra bütün heyecanımı aldı kendisi. Muhabbet ederkende ellerinden güzel bir türk kahvesi içtim. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Ve gelelim diğer kısma...
Kendisi çok naif, tatlı ve canayakın bir bayan. Bana müthiş bir erotik masaj deneyimi yaşattı. Dilini gerçekten çok iyi kullanıyor masaj sırasında kaç kere kasıldığımı sayamadim. Gerçekten yaşamadığım ve tekrar yaşamak isteyeceğim bir deneyimdi. Duşta seni yıkaması vs. sizin bile kendinizle bu kadar ilgilenmediğiniz halde onun sizle ilgilenme çabası, sizi düşünmesi muazzamdı.
Masaj sonrası kendime gelmeye çalışırken baş ucumda duran osho'nun kitabını gördüm ve oradan güzel bir söz ile bu yazımı sonlandırıyorum. "Mutlu olduğunun düşünülmesinden çok mutlu olmakla ilgilen." Tekrar teşekkürler...

17 Şub 2020
88
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle daisy hanima gitmeden önce yazılan bütün yorumları okudum ve bu kadarını beklemiyordum. Forumdaki ilk deneyimimdi kendisi ve açıkçası gittiğimde çok heyecanlıydım fakat kendisinin beni ağırlaması, ikramlari ve yaptığımız uzun ve güzel muabbetten sonra bütün heyecanımı aldı kendisi. Muhabbet ederkende ellerinden güzel bir türk kahvesi içtim. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Ve gelelim diğer kısma...
Kendisi çok naif, tatlı ve canayakın bir bayan. Bana müthiş bir erotik masaj deneyimi yaşattı. Dilini gerçekten çok iyi kullanıyor masaj sırasında kaç kere kasıldığımı sayamadim. Gerçekten yaşamadığım ve tekrar yaşamak isteyeceğim bir deneyimdi. Duşta seni yıkaması vs. sizin bile kendinizle bu kadar ilgilenmediğiniz halde onun sizle ilgilenme çabası, sizi düşünmesi muazzamdı.
Masaj sonrası kendime gelmeye çalışırken baş ucumda duran osho'nun kitabını gördüm ve oradan güzel bir söz ile bu yazımı sonlandırıyorum. "Mutlu olduğunun düşünülmesinden çok mutlu olmakla ilgilen." Tekrar teşekkürler...
Forumda daha aktıf olsa keske..Bızı bılgılendırse masajları hakkında detaylı gorsel sunumlarla

djhamdy Çevrimdışı
31 Ağu 2010
744
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı güzel bir paylaşım yapmışsınız. Klavyenize sağlık.
Aslında masaj sever birisi olarak ben de kendisi ile görüşmeyi çok isterim ama kendisine iletişim konusunda bir kaç şey okudum forumda. Hala aktifse benim de sormam gereken bir kaç konu var aslında. :)

whatsappdan yazarken cevap icin uygun musun degil misin, hangi saatler arasi mesaja cevap verebilir onu da yazarsan iyi olur,.
gec gordugu mesaja ertesi gun cevap vermemeyi tercih ediyor rahatsizlik vermemek icin.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forum'a hoşgeldin....
Memnuniyetini dile getiren yazın için çok teşekkür ederim. Osho'nun hayatımda çok farklı bir yeri var. Senin de burada ondan bahsetmen hoşuma gitti.
Yaşama dair öğretileri olan ve seks gurusu olarakta tanınan Osho'nun bir sözünü de ben yazmak istedim
"seks enerjisi ilahi enerjidir, kutsal enerjidir. O gelmiş geçmiş en yüce, en gizemli güçtür" Sevgiler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar