Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Müthiş!!

asatsu

Normal Üye
24 Ocak 2023
1
14
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1.5 Ay kadar önce kendisi ile 4 saat görüştüm. İletişim konusunda herhangi bir sorun yaşamadım ve adrese kolay şekilde ulaştım. Karşılaması , görünüşü , kıyafeti , 🦶 , sohbeti , sunduğu ortam ve verdiği ikramlar tek kelime ile müthişti. Sıcak karşılama ve sohbetten sonra kendi deyimi ile resmen üzerime atlayarak ''t*cavüz'' etti. o_O

Duş imkanı bulunuyor, 👅 çok iyi , gerçek anlamda karşısındaki kişiye ne yapması gerektiğini biliyor ve bilgi düzeyi çok iyi seviyede.

Hayatım boyunca kullanabileceğim güzel tavsiyeler verdiği ve görüşmeyi kabul edip eğlenceli vakit geçirmemi sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. 🤗

Tekrar görüşme yapmak için sabırsızlanıyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,667
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
171
156
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1.5 Ay kadar önce kendisi ile 4 saat görüştüm. İletişim konusunda herhangi bir sorun yaşamadım ve adrese kolay şekilde ulaştım. Karşılaması , görünüşü , kıyafeti , 🦶 , sohbeti , sunduğu ortam ve verdiği ikramlar tek kelime ile müthişti. Sıcak karşılama ve sohbetten sonra kendi deyimi ile resmen üzerime atlayarak ''t*cavüz'' etti. o_O

Duş imkanı bulunuyor, 👅 çok iyi , gerçek anlamda karşısındaki kişiye ne yapması gerektiğini biliyor ve bilgi düzeyi çok iyi seviyede.

Hayatım boyunca kullanabileceğim güzel tavsiyeler verdiği ve görüşmeyi kabul edip eğlenceli vakit geçirmemi sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. 🤗

Tekrar görüşme yapmak için sabırsızlanıyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar