- 14 Eki 2019
- 773
- 1,527
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçenlerde şişlide işim vardı.Kısa bir yazışmadan sonra denize müsaitmisin diye sordum.Olumlu cevap geldi.Sude de yanındaymış..Malum aynı evdeler.Dedim madem grup yapalım..Deniz zaten cana yakın,samimi,içten biri olduğu için bende yeri ayrıdırEv lokasyon bu konuları önceki referansımda işlemiştim..Kapı açıldı deniz esmer güzeli,sude beyaz güzellikDeniz daha fit ve hoş olmuş,gözleri ışıl ışıl..Sudecik beyaz ten gözler renkli minyon alımlı çıtır güzel..Sohbet muhabbet ikramlar derken bir duş ve iki güzellik ile kendimi yatakta buldum..Denizin oralı Sudenin dudakları göğüsleri vücut kıvrımları derken Sudeyi kucağımda denizi dudaklarımda bulmuştum bile..Sude de ilişkiden keyif alıyor ve kucakta çok iyi fizik olarak..Kalçalarını ve vücudunu iyi kullanıyor..Kadınlığı dar ve keyif aldığından bunu size hissettiriyor neyse biraz ben çalışmaya devam ederek misyonerde Sudeciğin derinliklerinde serinlemiştimHer konuda sohbete devam ettikten sonra gülmek eğlenmek gibi..Bu sefer Denizle başladım istekli öpüşme sevişme heyecanlı bir kadın Sudenin oralı tahrikleri derken denizi kucağımda sudeyi dudaklarımda hissettim..Deniz kucağımda devam ettikten sonra dogy pozisyonunda iki sıkı vücutlu bayanın kalçalarının arasında olmak müthişti..Denizi zaten anlatmıştım keyif alan keyif veren hissettiren kadınlığı muhteşem yaşanması gereken biri..Fazla dayanamayarak dogyde denizde serinleyerek..Ter ve tükenmişlik içinde güzelliklerin arasına uzanmıştımGerçekten keyif alan ve veren,kaprissiz,seksi yaşayan ve yaşatan,hissettiren,eğlenceli unutulmaz anları yaşamak istiyorsanız Deniz ve sudecik derimSamimiyetiniz,düzgün kişiliğiniz,isteğiniz ve yaşattıklarının için çok teşekkür ederimİyi ki varsınız