Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet ya Her gelen boyumu görünce şok oluyor uzunmuşsun diyorlar Çok teşekkür ederim öpüyorum seniÖnce topukluları çıkarmak lazım eşit seviyeye gelmek için gerisi kolay çünkü usta işinin ehli çok güzel motive edici taktikleri ve becerileri var
Valla bu sefer poz verme olayında sakın mütevazi olmayın Arzu Hanım! Zira kendinizi aşmışsınız! Kapıdan kovsanız bacadan o mutfağa giresi geliyor insanın! İnanın "en meşhur sanat galerisindeki en güzel tabloyu mu seyretmek istersin yoksa telefonun camını kırma arzusu uyandıran o muhteşem kalçaları mı seyretmek istersin?" diye sorsalar cevabım çok net! "Arzu, ille de Arzu!" Valla bu kalçalara şaplak falan da atılmaz, olsa olsa her santimetrekaresi şefkatle, itinayla öpülür!
Ama mutfakta da ayrı bir güzel olur bu kalçalara sahip olmak ve o anları yaşamak
Nerde nasıl duracağını bilen kadınları severim
Canimm yaa Çok teşekkür ederim Sağol Şaplakta atilirda yavasss olsun ama can yakmasin Beni mahcup ediyorsun bu guzel iltifatlarinla Tekrar cok tesekkur ederimValla bu sefer poz verme olayında sakın mütevazi olmayın Arzu Hanım! Zira kendinizi aşmışsınız! Kapıdan kovsanız bacadan o mutfağa giresi geliyor insanın! İnanın "en meşhur sanat galerisindeki en güzel tabloyu mu seyretmek istersin yoksa telefonun camını kırma arzusu uyandıran o muhteşem kalçaları mı seyretmek istersin?" diye sorsalar cevabım çok net! "Arzu, ille de Arzu!" Valla bu kalçalara şaplak falan da atılmaz, olsa olsa her santimetrekaresi şefkatle, itinayla öpülür!
O mutfuck'ta seninle neler yapılmaz ki! Seviyorum mutfuck fantazilerini
Ağzım açık bakakaldım bu yağmurda koşa koşa gelesim geldi @ARZU
Ağzım açık bakakaldım bu yağmurda koşa koşa gelesim geldi @ARZU
Çok teşekkür ederim Spor,Alkolu biraktim sigarayi azalttim duzenli uykuMüthiş kareler, her geçen gün daha güzel zaman size tersine çalışıyor
Alemsiniz Buyurun gelin gorun sonra buraya yorumu siz yapinKalçalarıniz gerçek mi
Çılgınca doggy isteği
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!