Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muslukçu :)

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta kendisi ile yeni evinde görüştüm. Görüşmeyi kendisi ile hızlıca organize ettik. Kendisi görüşme öncesi küçük taleplerimi memnuniyetle kabul etti ve uyguladı. Evi oldukça konforlu ve temizdi. Ilgi alaka, sobhet muhabbet 10 numara. Evi yeni olduğu için küçük bir musluk onarımı yaptım, birlikte muslukçu fantazisine çevirdik, çok eğlendik :) Yatak odası kısmı anlatılmaz yaşanır, memnuniyet garanti :) ayrıca seksi mesajını da programınıza ilave etmenizi şiddetle tavsiye ederim :) Pamuk gibi çıkarsınız yanından :)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hahahaaaaa
yanında kurbacık boru anahtarımı götürdün :)))
klsvyene sağlık

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçen hafta kendisi ile yeni evinde görüştüm. Görüşmeyi kendisi ile hızlıca organize ettik. Kendisi görüşme öncesi küçük taleplerimi memnuniyetle kabul etti ve uyguladı. Evi oldukça konforlu ve temizdi. Ilgi alaka, sobhet muhabbet 10 numara. Evi yeni olduğu için küçük bir musluk onarımı yaptım, birlikte muslukçu fantazisine çevirdik, çok eğlendik :) Yatak odası kısmı anlatılmaz yaşanır, memnuniyet garanti :) ayrıca seksi mesajını da programınıza ilave etmenizi şiddetle tavsiye ederim :) Pamuk gibi çıkarsınız yanından :)
İlk başlığı gördüğümde direk aklıma geldin. Tek ben değilim muslukçu fantazisi yaşayan dedim ve bir açtım ki benmişim 😂
Gerçekten guzel başladık ve keyifli devam ettik. Kendi adıma çok eğlendim diyebilirim :))
Hayatıma yeni bilgiler kattigin ve muslugu tamir ettiğin için teşekkür ederim 😍
İyi ki tanımışım seni 😘😘

19 Eyl 2017
1,147
2,028
hahahaaaaa
yanında kurbacık boru anahtarımı götürdün :)))
klsvyene sağlık
Bildiğin alet çantası ile geldi ya😂Çıkarken de hiç bozuntuya vermeden sanki bir tamirci gibi vedalaştı 😂😂
Bu arada tamir yaparken olmazsa olmaz çatalı da gördüm 😂😈

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk başlığı gördüğümde direk aklıma geldin. Tek ben değilim muslukçu fantazisi yaşayan dedim ve bir açtım ki benmişim 😂
Gerçekten guzel başladık ve keyifli devam ettik. Kendi adıma çok eğlendim diyebilirim :))
Hayatıma yeni bilgiler kattigin ve muslugu tamir ettiğin için teşekkür ederim 😍
İyi ki tanımışım seni 😘😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bildiğin alet çantası ile geldi ya😂Çıkarken de hiç bozuntuya vermeden sanki bir tamirci gibi vedalaştı 😂😂
Bu arada tamir yaparken olmazsa olmaz çatalı da gördüm 😂😈
servis formu doldurmadıysa olmaz :)
garanti verdi mi ?
:)))
dikkat et :)

Son düzenleme:
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bi yere kadar roleplay gözüyle baktığım mevzu çatal ile birlikte net gözümde canlandı:D

Yaaa siz iyiki varsınız, müthiş eğlence olmuş, heryerinize sağlık 🥰
Gerçekten çok eğlendik biz :) teşekkürler sizde iyi ki varsınız :) bir gün farklı bir fantazi de görüşmek dileğiyle 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar