Yasin77
Normal Üye
- 21 Ocak 2022
- 1
- 11
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
9forum da dolaşırken tercihim anadolu yakası idi ve yıldız hanım dikkatimi çekti yorumlarına baktığımda da gayet olumlu yorumlardi ve şansımı.denemek için Anlık randevu istedim kendisinden tesadüfen müsait mış ki randevu verdi bana ve bu randevuyu verirken bile gayet kibar hoş Bi bayan olduğunu hissettim evi gayet rahat ve merkezi Bi konumda üstelik tertemiz bi ev ve otopark sıkıntı si yok kapıda beni karşıladıginda adeta içime Bi yıldız doğar gibi oldu güler yüzü gözleri fiziği müthiş Bi kadın üstelik hijyen e çok önem verdiğim için özellikle dikkat ettim hijyen konusunda dört dörtlük Bi kadın yüzünde hiç bir estetik yok sadece göğüslerinde dolgu var. sonrasında
içeri geçtik ve kendisi çok güzel Bi masa kurmuş birlikte çok güzel sohbet ler ettik kibar hoş ve müthiş Bi güzelliği olan Bir kadın ki ; yıldız gerçekten tanımak gerek
sonra si özel tabi ama yatakta adeta Bi sevgili den daha öte müthiş keyif veren müthiş anlar yaşatan Bi kadın yıldız asla sizden başka Bi şey le ilgilenmiyor tüm ilgisi sizin uzerinizde hatta hersey o kadar mükemmel di ki kendisinden 3 saat olan randevumu 4 saate cikarmayi teklif ettim sagolsun onu da kabul etti
evden ayrıldığımda yüzümde Bi gülümse mutlu olma halim vardı
ilgi alakan müthiş performans in için çok teşekkür ederim yıldızım en kısa zamanda tekrar geleceğim
içeri geçtik ve kendisi çok güzel Bi masa kurmuş birlikte çok güzel sohbet ler ettik kibar hoş ve müthiş Bi güzelliği olan Bir kadın ki ; yıldız gerçekten tanımak gerek
sonra si özel tabi ama yatakta adeta Bi sevgili den daha öte müthiş keyif veren müthiş anlar yaşatan Bi kadın yıldız asla sizden başka Bi şey le ilgilenmiyor tüm ilgisi sizin uzerinizde hatta hersey o kadar mükemmel di ki kendisinden 3 saat olan randevumu 4 saate cikarmayi teklif ettim sagolsun onu da kabul etti
evden ayrıldığımda yüzümde Bi gülümse mutlu olma halim vardı
ilgi alakan müthiş performans in için çok teşekkür ederim yıldızım en kısa zamanda tekrar geleceğim