Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel pazar.

TheGreatGatsby Çevrimdışı

TheGreatGatsby

Normal Üye
28 Ocak 2022
36
45
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansuyu takip ettiğim ilk andan itibaren gerçekten bir görüşme yapmak istiyordum ilk konusmamızda kendisinin özel dönemine gelmesinden dolayı görüşemedik tabiki orada ufak bir yıkıntı yaşadım.
Geçen hafta yaptığımız konusmada pazar günü için program yaptık.
Evinin konumu gerçekten çok güzel.
Kapıda beni mükemmel bir şekilde karşıladı. Güzelliği ve fiziği gerçekten mükemmel.
Salonunda güzel ikramlarıyla tanışma sohbetinden sonra. Ben hızlı bir şekilde duş aldım ve yatak odasına geçtik mükemmel bir ön sevişme yaptıkdan sonra yaptığı oral ile beni mest etti ardından uzun bir birleşmeyle bir seans tamamladık sonra tekrardan salona geçtik böyle devam ettik.
Ben herşeyin ötesinde çok güzel ve çok iyi biriyle tanıştığım için çok mutlu oldum benim için mükemmel bir 3 saatti .
@CANSU seninle yan yana olabilmek bile harikaydı herşeyin için çok teşekkür ederim güzellik kendine çok iyi bak 🤗🌸

hot&cold Çevrimdışı
3 Ocak 2017
203
195
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansuyu takip ettiğim ilk andan itibaren gerçekten bir görüşme yapmak istiyordum ilk konusmamızda kendisinin özel dönemine gelmesinden dolayı görüşemedik tabiki orada ufak bir yıkıntı yaşadım.
Kapıda beni mükemmel bir şekilde karşıladı. Güzelliği ve fiziği gerçekten mükemmel.
Salonunda güzel ikramlarıyla tanışma sohbetinden sonra. Ben hızlı bir şekilde duş aldım ve yatak odasına geçtik mükemmel bir ön sevişme yaptıkdan sonra yaptığı oral ile beni mest etti ardından uzun bir birleşmeyle bir seans tamamladık sonra tekrardan salona geçtik böyle devam ettik.
Ben herşeyin ötesinde çok güzel ve çok iyi biriyle tanıştığım için çok mutlu oldum benim için mükemmel bir 3 saatti .
@CANSU seninle yan yana olabilmek bile harikaydı herşeyin için çok teşekkür ederim güzellik kendine çok iyi bak 🤗🌸
Sevismenize sağlık detaylı ve açıklayıcı bir anlatım olmuş teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşm icnteşekkürler

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok teşekkür ederim canım☺️ Seni tandığıma çok memnun oldum. İlk program denememiz biraz hüzünlü sonuçlansa da ikinci deneme başarılydı. Hediyen ve ince düşüncen için ayrıca teşekkür ederim 😍. Çok öpüyorum seni💋😋🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar