Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel Ötesi...

romantikavukat

Normal Üye
19 Eyl 2021
15
29
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncilay hanım'la çarşamba, bugün görüşmek için sözleştik. Görüşme gününü sabırsızlıkla bekledim. Bir aksilik çıktı ve işlerim uzadı, görüşme saatine yaklaşık 20 dakika geç kaldım. Kendisinden bunun için özür diliyorum. Neyse geçelim görüşme detaylarına :)

Kendisi beni kapıdan içeri aldığı anda "fall in love" etkisi yarattı. Bir kadın ancak bu kadar güzel ve seksi olabilir. Çok temiz çok temiz, düzenli ve eğlenceli bir evi var. Duş için özel havlu ve terlik verdi. Ayrıca görüşme öncesi yaptığı kahve ve sohbeti de görüşme kadar değerliydi. Diğer ikramları için de ayrıca teşekkür ederim.

Görüşmede de o kadar uyumluyduk ki, yaşadıklarımızı betimlemek çok zor. Mükemmel ötesi demek bile az kalır ama başka bir başlık bulamadım.

Her şey için tekrar teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle :)

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,714
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncilay hanım'la çarşamba, bugün görüşmek için sözleştik. Görüşme gününü sabırsızlıkla bekledim. Bir aksilik çıktı ve işlerim uzadı, görüşme saatine yaklaşık 20 dakika geç kaldım. Kendisinden bunun için özür diliyorum. Neyse geçelim görüşme detaylarına :)

Kendisi beni kapıdan içeri aldığı anda "fall in love" etkisi yarattı. Bir kadın ancak bu kadar güzel ve seksi olabilir. Çok temiz çok temiz, düzenli ve eğlenceli bir evi var. Duş için özel havlu ve terlik verdi. Ayrıca görüşme öncesi yaptığı kahve ve sohbeti de görüşme kadar değerliydi. Diğer ikramları için de ayrıca teşekkür ederim.

Görüşmede de o kadar uyumluyduk ki, yaşadıklarımızı betimlemek çok zor. Mükemmel ötesi demek bile az kalır ama başka bir başlık bulamadım.

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
369
418
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgilendirici referans için teşekkürler.

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
438

Benim tatlı bebeğim bu güzel yazı için çok teşekkür ederim kıymetli vaktini ayırıp güzel anlalrımızı paylaşmışsın 😍 seni tanıdığım için çok mutluyum iyiki geldin güler yüzün ve içten sohbetin için çok teşekkür ederim bitanem seni çok öpüyorum görüşmek üzere ❤️😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar