- 13 Nis 2022
- 72
- 45
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aylin Hanım ile Şişli'deki evinde 6saatlik güzel desem az gelir mükemmel bir gün geçirdim. Evi temiz ferah size özel ikramlar ve kıyafetler sizi her anlamda düşünen bir bayan kendisi şehirdışından ziyaret etmem nedeni ile ihtiyacımın olup olmaması konusunda düşüncesi insanı gerçekten mutlu etmeye yetiyor ve hoş sohbet neşeli cıvıl cıvıl bir bayan frekansınızın uymaması mümkün değil anlatılanlar yetersiz kalır gidip görmek en doğru tercih olacaktır ve kesinlikle zamanın durmasını isteyeceksiniz yanında çünkü onunla olmak ayrıcalıktır ilk görüşmemiz olmasına rağmen yanında oldukça kendinizi rahat hissetmenizi sağlıyor. Özel anlardan bahsetmek gerekirse ona kıvılcım gönderdiğiniz de ne olduğunu anlamadan üzerinize atlayıp sizi kıyafetletinizden bir an önce kurtarıp sulu sulu mükemmel oralı ile başlayarak sizi tutup yatak odasına gidene kadar oralına devam ediyor bir bakıyosunuz yatak odasında sizi yatağa atmış buluyorsunuz kendinizi ve kocaman bir ayna karşısında sevişmenize devam ediyorsunuz bıkmadan usanmadan oralına devam ediyor ben böyle oral yapan istekli şehvetli bir bayan görmedim bir bakmışsınız altta bir bakmışsınız üsttesiniz kendinizi bu bayan ile ödüllendirin anlatılmaz yaşanır ve mükemmel bir kişilik Aylin hanım muhabbetine sohbetine sağlık iyi ki seni tanımışım herşey için en baştan en sona kadar çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar görüşmek üzere