- 13 Nis 2022
- 72
- 45
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aylin ile daha önce görüşme yapmış biri olarak insan aylinin etkisinde kalmaması imkansız neden mi çünkü Aylin misafirperver Aylin doğal yapmacıktan uzak Aylin ile hertürlü güncel konulardan konuşabileceğiniz kendinizi son derece yanında rahat hissedebileceğiniz uyumlu bir partner yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ki bu görüşmemizde de sağolsun bunları sundu. Böylede olunca görüşmenin hiç bitmesini istemiyorsunuz. Aylin ile 2 hafta öncesinden iletişe geçip görüşmek istediğimi söyledim sağolsun müsait olduğunu söyleyince bende geçmek bilmeyen iki hafta sonunda kendimi Aylinin yanında buldum uzun bir aradan sonra Aylini görünce muhabbet muhabbeti açtı hasret giderdik bolca sohbet muhabbet ettik. Ama insanda gözlerini Aylin den alamıyor bunu anlamış olsa gerek ki Aylin burada devreye giriyor ve kendinizi Aylinin kollarınıza bırakmanız yeterli daha önceki yazılan referanslar da belirtildiği gibi yazılanların eksiği var fazlası yok yatak kısmını deneyimlemeniz gerekiyor kim ne derse eksik kalır o ara sizi kendinizden alıp götürüyor zaten oralı öyle bir ıslak öyle bir bırakmadan sıkılmadan öyle bir iştahlı yapıyor ki kesinlikle muhteşem ne kadar anlatılan olursa olsun gidip kesinlikle deneyimlemeniz gereken bir bayan Aylin herşey için tekrar çok teşekkür ediyorum buradan kendisine tekrar görüşmek sevişmek dileğiyle hoşçakal kalbi yüreği güzel insan Aylin....