Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mukemmel Guzel ve Insan Malika

sorunyok

Normal Üye
27 Şub 2023
42
34
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, arkadaslar sali gunu 2 saat Malika ile gorustum ve cok cok mutlu oldum.

Malikayi ben cok olgun karakterde goruyorum. Konusurkenki tavirlari davranislari. Malika genc ama o olgunlugu hissediyorum bu beni cok mutlu ediyor.

Ozel anlarimizdaki davranislari o olgunlukla beraber acikcasi bende kendisine karsi cok hassas davranmaya ozen gosteriyorum. Bu olgun tavirlarla kendisiyle vakit gecirmek beni cok mutlu ediyor.

Daha sonrasinda herkes begenmeyebilir ama ben kendisiyle telefonda vs birseyler izlemek vakit gecirmeyi birlikteligimizden sonra cok onemsiyorum. Basit gibi gorunuyor ama kesinlikle degil. Hatta o anlar olmazsa kendimi kotu hissediyorum ve samimi hissetmiyorum.

Malikayla tekrar gorusmeyi cok isterim, elbette kendisi kabul ederse.

Malika senin gibi genc ama olgun karakterli biriyle vakit gecirmek samimi soyluyorum beni cok mutlu ediyor. Benimle tekrar gorustugun icin sana cok tesekkur ediyorum. 🙏🙋🏻‍♂️♥️

Malika Çevrimdışı
16 Şub 2023
28
46
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba, arkadaslar sali gunu 2 saat Malika ile gorustum ve cok cok mutlu oldum.

Malikayi ben cok olgun karakterde goruyorum. Konusurkenki tavirlari davranislari. Malika genc ama o olgunlugu hissediyorum bu beni cok mutlu ediyor.

Ozel anlarimizdaki davranislari o olgunlukla beraber acikcasi bende kendisine karsi cok hassas davranmaya ozen gosteriyorum. Bu olgun tavirlarla kendisiyle vakit gecirmek beni cok mutlu ediyor.

Daha sonrasinda herkes begenmeyebilir ama ben kendisiyle telefonda vs birseyler izlemek vakit gecirmeyi birlikteligimizden sonra cok onemsiyorum. Basit gibi gorunuyor ama kesinlikle degil. Hatta o anlar olmazsa kendimi kotu hissediyorum ve samimi hissetmiyorum.

Malikayla tekrar gorusmeyi cok isterim, elbette kendisi kabul ederse.

Malika senin gibi genc ama olgun karakterli biriyle vakit gecirmek samimi soyluyorum beni cok mutlu ediyor. Benimle tekrar gorustugun icin sana cok tesekkur ediyorum. 🙏🙋🏻‍♂️♥️
Çok teşekkür ederim güzel referansın için. Yine beklerim 😘😘😘🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar