Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel buluşma

kingsman Çevrimdışı

kingsman

Normal Üye
10 Eyl 2018
8
15
Cinsiyetiniz nedir?
Daisy ile 3 defa buluşma şansım oldu, ancak şimdi yorum yazabiliyorum. Çok uzun anlatılmış o nedenle tekrara düşmek istemem ama kendisi mükemmel zaman geçirmenizi sağlıyor. Süper bir ev sahibi ve sizi rahat ettirmekte çok usta. İsteklerinize de büyük önem veriyor ve buluşma sonunda ayaklarınız yerden kesilmiş olarak ayrılıyorsunuz. Çok teşekkürler Daisy!

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy ile 3 defa buluşma şansım oldu, ancak şimdi yorum yazabiliyorum. Çok uzun anlatılmış o nedenle tekrara düşmek istemem ama kendisi mükemmel zaman geçirmenizi sağlıyor. Süper bir ev sahibi ve sizi rahat ettirmekte çok usta. İsteklerinize de büyük önem veriyor ve buluşma sonunda ayaklarınız yerden kesilmiş olarak ayrılıyorsunuz. Çok teşekkürler Daisy!
Sevgili kingsman; seninle tanışmak ve sonrasında tekrar görüşebilmek beni mutlu etti. Zaman ayırıp yaptığın bu güzel paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Sevgiler
😘🌼

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...
Biz bir kere görüşemedik, eloğlu 3 kere görüşebiliyor:) şanslı olmak böyle bir şey demekki:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar