ttamiran
Normal Üye
- 26 Eki 2022
- 1
- 7
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba , geçen hafta görüştük Ezgi hanımla ama anca foruma girip yorum yazma şansım oldu . Kendisi ile saat 10 da randevulaşmıştık ama biraz işleri uzamış ve trafiğe de takılınca saat 12 ye doğru geldi , biraz kısa sohbet sonrasında inanılmaz fiziği ile karşımdaydı , daha gözüme bakıp neyi nasıl istediğimi anlatmama gerek kalmadan bile müthiş bir performans sergiledi, ardından biraz daha muhabbet ettikten sonra diğer seansı da tamamladık .
Genel olarak resimler çok iyi ama gelen kişi resimlerden farklı oluyor yada resimler 2 sene önceki hali oluyor .
Ezgi hanımda resimlerden 10 kat daha iyi bir fizik var , ve iletişimi inanılmaz güçlü güzel .sizinle hep pozitif şekilde konuştuğu ve çaba yakın davrandığı için Seansda haliyle çok iyi geçiyor . Ben çok memnun kaldım, ilk fırsatta yine görüşeceğim .
Genel olarak resimler çok iyi ama gelen kişi resimlerden farklı oluyor yada resimler 2 sene önceki hali oluyor .
Ezgi hanımda resimlerden 10 kat daha iyi bir fizik var , ve iletişimi inanılmaz güçlü güzel .sizinle hep pozitif şekilde konuştuğu ve çaba yakın davrandığı için Seansda haliyle çok iyi geçiyor . Ben çok memnun kaldım, ilk fırsatta yine görüşeceğim .