populous
Normal Üye
- 23 Tem 2021
- 19
- 70
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Buse ile görüşmemin etkisi altındayken yazmak daha iyi olacak sanırım. Bir kere kendisinin iletişimi çok çok iyi, bu iletişim konusunda bazı hanımlarla sorun yaşanabiliyor ki geçtiğimiz hafta bunu bizzat yaşadım. Nasıl bir program yapmak istediğinizi sorup ona göre karşılıklı plan yapabiliyorsunuz. Ben fotoğraflarından zaten çok güzel bir kadın ile buluşacağımı biliyordum ama, kendisi gerçekten fotoğraflar kadar veya daha güzeli diyebilirim. Bir kere çok fit bir vucudu var ve yüzü de diğer tarafları gibi güzel. Ama asıl güzel olan sıcak kanlı ve samimi olması sizinle ilgilenmesi ,insana o kadar iyi geliyorki. Bu arada giydiği köstümlere ayrı bir parantez açmak lazım. Gerçekten tahrik edici ve özenle seçilmiş. Hele o lap dans beni benden aldı diyebilirim. İşin özü foruma çok güzel bir katkı sağlanmış durumda arkadaşlar. Bu güzelliği gidip görün, yaşayın derim. Buse sana burdan çok teşekkür ederim, stresli bir dönemimde bana o kadar iyi geldinki anlatamam. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere…