Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem Yıldız

efe_ruzgarefe Çevrimdışı
22 Tem 2017
2
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün Yıldız Hanım ile muhteşem bir görüşmem oldu. Öncelikle konumu çok kolay bulunabilecek ve merkezi bir yerde. Yıldız Hanım harika bir kıyafet ve yıldız gibi parlaması ile karşıladı beni. O kadar kibar ve nazik bir hanımefendi ki sohbetimiz hiç bitmesin istedim keza uzun uzun konuştuk. Daha sonra güzel teniyle buluştum, her anlamda gerçekten muhteşem @YILDIZ Eğer kendisi ile görüşürseniz kesinlikle pişmanlık duymayacağınız tadı damağınızda kalan bir görüşme olacak. Mutlaka tekrar görüşeceğiz muhteşem Yıldız.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Üye silindi 68030

Bugün Yıldız Hanım ile muhteşem bir görüşmem oldu. Öncelikle konumu çok kolay bulunabilecek ve merkezi bir yerde. Yıldız Hanım harika bir kıyafet ve yıldız gibi parlaması ile karşıladı beni. O kadar kibar ve nazik bir hanımefendi ki sohbetimiz hiç bitmesin istedim keza uzun uzun konuştuk. Daha sonra güzel teniyle buluştum, her anlamda gerçekten muhteşem @YILDIZ Eğer kendisi ile görüşürseniz kesinlikle pişmanlık duymayacağınız tadı damağınızda kalan bir görüşme olacak. Mutlaka tekrar görüşeceğiz muhteşem Yıldız.
Adın gibi efe çok efendi bir insansın.saygili ince ruhlu birisin.. gerçekten bi kadının ruhuna hitap edebilecek birisin... hoş geldin herzaman gel 💕😘

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,685
1,393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,482
2,658
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler. Paylaşım için teşekkürler.... Uzaktayım. Bir gün görüşme fırsatı yakalarsam, ilk önce elimi o güzel kalbinin üzerine koyup, onu hissetmeye çalışacağım..... O kalp çok özel diye düşünüyorum..... O kadar uzaktan bunu hissettim, hiç görmediğim halde ... Sevişmenize sağlık olsun..... 🧿 🧿 🧿 🧿 (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar