Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem kadın

anelka61580

Normal Üye
20 Tem 2024
5
13
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur hanım la bugün 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Evinin konumu ulaşım için çok rahat. Araç ile gidecekler için otopark sorunu yok. Kendisinin tarifiyle bulunduğu daireye çıktım. Kendisi çok güzel, yüzü ve gözleri gülen, hoş sohbet bir insan. 3 saat nasıl geçti anlamadım. Sanki 40 yıllık arkadaşınız gibi. Fiziği ve yüzü inanılmaz güzel. Özel anlar bana kalsın. Muhteşemdi. Herşey için kendisine te

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nur hanım la bugün 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Evinin konumu ulaşım için çok rahat. Araç ile gidecekler için otopark sorunu yok. Kendisinin tarifiyle bulunduğu daireye çıktım. Kendisi çok güzel, yüzü ve gözleri gülen, hoş sohbet bir insan. 3 saat nasıl geçti anlamadım. Sanki 40 yıllık arkadaşınız gibi. Fiziği ve yüzü inanılmaz güzel. Özel anlar bana kalsın. Muhteşemdi. Herşey için kendisine te
Çok teşekkür ederim referans için 😋 seninle tanışmak , muhabbet edip, gülmek benim için de güzeldi 🤩 tekrar görüşmek üzere öpüyorum çok😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar