Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem Fizik Muhteşem Uyum Muhteşem Saatler

BabaVanga Çevrimdışı

BabaVanga

Normal Üye
23 Haz 2019
10
89
Çok ama çok güzel bir kızsın Serel sen. Geçirdiğimiz 3 saatte tadı damağımda kalan nadir partnerden biri oldun. Ben çok eğlendim umarım sen de eğlenmişsindir :)

Arkadaşlar hakkaten Serel’in muhteşem ötesi bir fiziği var her sağlıklı erkeğin arzulayacağı cinsten. Her şey kıvamında kusursuza yakın canlı ve diri bir vücut.

Sevişmeyi biliyor yatak performans detaylarına girmeyeceğim ama her yönüyle yatakta kesinlikle premium seviyede.

Saçma sapan riskler alıp kamikaze işlerine girmeyin ilik gibi kız gidin keyfinize bakın :)

Biraz geç oldu yazı ama yoğundum Peru seyahati planlıyorum malum o konuyla ilgileniyordum :)

Seni şimdiden özledim kendine iyi bak yakında yine görüşürüz ;)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
klavyenize sağlık :)
serel hanım güzel hatun :) inş tekrar görüşeceğiz :)

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Maceracı kasif kamikaze ruhumuz olmasaydi türümüz devam edemezdi :)
Ancak Serel hanim sadece güzelliği degil, zekası ve pet-can severligi ile de göz dolduruyor evet.
Teşekkürler güzel paylaşım için.

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok ama çok güzel bir kızsın Serel sen. Geçirdiğimiz 3 saatte tadı damağımda kalan nadir partnerden biri oldun. Ben çok eğlendim umarım sen de eğlenmişsindir :)

Arkadaşlar hakkaten Serel’in muhteşem ötesi bir fiziği var her sağlıklı erkeğin arzulayacağı cinsten. Her şey kıvamında kusursuza yakın canlı ve diri bir vücut.

Sevişmeyi biliyor yatak performans detaylarına girmeyeceğim ama her yönüyle yatakta kesinlikle premium seviyede.

Saçma sapan riskler alıp kamikaze işlerine girmeyin ilik gibi kız gidin keyfinize bakın :)

Biraz geç oldu yazı ama yoğundum Peru seyahati planlıyorum malum o konuyla ilgileniyordum :)

Seni şimdiden özledim kendine iyi bak yakında yine görüşürüz ;)
Konuşmaktan, ortak zevklerimizin bu kadar fazla oluşundan dolayı inanılmaz keyifliydi benim için görüşmemiz. 😎 bana çoook iyi geldin. Peru.. konuştuğumuz gibi gidip gördüğünde, deneyimlediğinde asla pişman etmeyecek seni. 🙏 gerçekten bende özledim hemencecik. Çoook iyi bak kendine kocaman öpüldün 💋

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,099
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Serel güzellikler yaşatmaya devam ediyor yine..👏👏👏

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
150
200
Cinsiyetiniz nedir?
Konuşmaktan, ortak zevklerimizin bu kadar fazla oluşundan dolayı inanılmaz keyifliydi benim için görüşmemiz. 😎 bana çoook iyi geldin. Peru.. konuştuğumuz gibi gidip gördüğünde, deneyimlediğinde asla pişman etmeyecek seni. 🙏 gerçekten bende özledim hemencecik. Çoook iyi bak kendine kocaman öpüldün 💋

Peru işine beni de alın ya :D:eek: Pandemiden hemen evvel uçuşum vardı bu konuda (Peru değildi ama), şişti tabii. Beni de alın beni de!

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar