Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem Dudaklar :)

yusuf atılgan

Normal Üye
24 May 2023
2
15
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zamanımın biraz sıkışık olması ve ertesi gün de şehirden ayrılacağım için hızlı bir kararla bir akşamüstü buluşması ayarladım Arzu ile. Öncelikle son derece kibar ve kolaylaştırıcı bir tavrı vardı evinin kapısından içeri girene kadar. Ama girdikten sonra her şey çok daha güzelleşti. Misafirine saygısı ve özeni, giyiminden makyajında kadar her şekilde belli oluyordu. Gerçi bu kadar güzel bir yüzün, bu kadar güzel gözler ve dudakların makyaja ihtiyacı var mı orası soru işareti.
Yatakta nefis bir iki saat geçirdik ve öncesinde, arasında, ikramlar sohbetler, elleri ile soyup yedirdiği meyveler ile her şey daha bir lezzetli daha bir renkli hale geldi. Umarım çok yakında tekrar görüşürüz. :)

16 Ocak 2023
65
40
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elleriyle soyup yedirdi ha benim de aklıma bir şiir geldi Cemal safi den
Şu anda canım ne istiyor bilsen
Ah mümkün olsa da çıkıpta gelsen
Kendi ellerinle incecik dilsen
Portakal diyorsun telefonda sen

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
97
94
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zamanımın biraz sıkışık olması ve ertesi gün de şehirden ayrılacağım için hızlı bir kararla bir akşamüstü buluşması ayarladım Arzu ile. Öncelikle son derece kibar ve kolaylaştırıcı bir tavrı vardı evinin kapısından içeri girene kadar. Ama girdikten sonra her şey çok daha güzelleşti. Misafirine saygısı ve özeni, giyiminden makyajında kadar her şekilde belli oluyordu. Gerçi bu kadar güzel bir yüzün, bu kadar güzel gözler ve dudakların makyaja ihtiyacı var mı orası soru işareti.
Yatakta nefis bir iki saat geçirdik ve öncesinde, arasında, ikramlar sohbetler, elleri ile soyup yedirdiği meyveler ile her şey daha bir lezzetli daha bir renkli hale geldi. Umarım çok yakında tekrar görüşürüz. :)
Paylaşım az ve öz, teşekkürler , @ARZU hanımı merak ettim doğrusu

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar