Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem daisy

Bysabrican

Normal Üye
15 Şub 2020
43
55
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün birkaç gün öncesinde hem benim hem daisynin de musait olduğu güne randevuyu alıp ulaştım . First class A kalite bir masaj hizmeti aldım. Klasik masaj hizmetinden öte sohbeti, ilgi alakası ,hijyene dikkat etmesi, duble mutlu sonla kendisine özgü bir has stille beni zirveye çıkardı. Duşa beraber girdik özenle dikkatlice yıkadı. Dilini vucudunu harika kullanıyor zevk içinde kıvranandım diyebilirim ilişkinin sonuda tercihime göre sevişerek çeşitli pozisyonlarda mest etti .Sıradanlıktan uzak masajın ve seksin hakkını sonuna kadar veriyor çok teşekkür ederim daisy.

IntArchitect12 Çevrimdışı
26 Kas 2020
126
197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler , Daisy hanım konusunda referanslar hep bu şekilde 😊 artık neler yapıyorsa 😬 her giden pamuk gibi oluyor , havalara çıkıyor .
Teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,310
7,739
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Dayko

Normal Üye
30 Ara 2020
27
42
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisine ulaşmak biraz zor herhalde. Ben kendisinden cevap alamadım. Şanslısınız

Bysabrican

Normal Üye
15 Şub 2020
43
55
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisine ulaşmak biraz zor herhalde. Ben kendisinden cevap alamadım. Şanslısınız

Sabahları yazabilirsin 8 gibi yada senin net olarak musait olduğu zamanı belirt mesajda boş gününde ise dönüş sağlar,

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
828
547
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün birkaç gün öncesinde hem benim hem daisynin de musait olduğu güne randevuyu alıp ulaştım . First class A kalite bir masaj hizmeti aldım. Klasik masaj hizmetinden öte sohbeti, ilgi alakası ,hijyene dikkat etmesi, duble mutlu sonla kendisine özgü bir has stille beni zirveye çıkardı. Duşa beraber girdik özenle dikkatlice yıkadı. Dilini vucudunu harika kullanıyor zevk içinde kıvranandım diyebilirim ilişkinin sonuda tercihime göre sevişerek çeşitli pozisyonlarda mest etti .Sıradanlıktan uzak masajın ve seksin hakkını sonuna kadar veriyor çok teşekkür ederim daisy.
@Daisy candır👍

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
683
558
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Artık gitmek şart oldu....

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tanıştığımıza memnun oldum.
Masajımı beğenip zaman ayırıp hoş bir paylaşım yapmışsınız.
çok teşekkür ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar