telcontar
Normal Üye
- 23 Eki 2019
- 5
- 38
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Serel Hanım ile geçtiğimiz günlerde unutulmayacak bir görüşme gerçekleştirdim. Bir kere ev konum itibari ile İstanbul'un olabilecek en iyi yerlerinden birinde. Evi de kendisi gibi tertimiz ve düzenli. Öncelikle kendisinin yanına gitmeden önce varsa ihtiyacınız tansiyon, kalp vs. ilaçlarınızı alın. Zira kapı açıldıktan sonra kısa süreli şok sonrası mazallah size kötü bir şey olabilir Kapının arkasından kendisini görmem ile muhteşem anlar başladı. Serel Hanım ile oturup saatlerce muhabbet edebilir güzel gülüşüyle mest olup oraya gidiş amacınızı unutabilirsiniz. Tabi kendisinin hatırlatmasıyla odaya geçtik ki kapı açıldıktan sonra yaşadığınız şokun çok daha kuvvetli artçılını burada yaşıyorsunuz. Elbisenin çıkması ile birlikte muhteşem fizik ile başbaşa kalıyorsunuz. Yatak performansında son derece iddalı olan Serel Hanım ile görüşmem her yönüyle unutulmazdı. Tam forumda top noktasına ulaştım diyordum ki şansa ertesi günü Serel&Seda duosu ile karşılaştım ki ona da Seda Hanım'ın referanslarından devam edicem...