Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme muhteşem bir iki saat

Gecelerin Yargıcı

Normal Üye
13 Ağu 2022
33
31
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
randevu saatimizi ayarladık arzu hanımla evin konumu gayet rahat bulunabilir ve arzı hanım güzel tarif ediyor navigasyon gibi 😊istediğim kıyafet ile karşılama yapıldı Türk kahvesi yapıldı sohbet muhabbet derken ben duşa gecıldı yatak odası kısmı süperdi diyebilirim ayna ambiyansı güzel Oda da , karşılıklı oral de manzara süperdi arzu hanım dogy pozisyonun da efsane herkesin görmesı lazım 🔥🔥🔥 guzel ve çok zevk aldığım bir görüşmeydi tavsiye ederim düşünenlere

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
randevu saatimizi ayarladık arzu hanımla evin konumu gayet rahat bulunabilir ve arzı hanım güzel tarif ediyor navigasyon gibi 😊istediğim kıyafet ile karşılama yapıldı Türk kahvesi yapıldı sohbet muhabbet derken ben duşa gecıldı yatak odası kısmı süperdi diyebilirim ayna ambiyansı güzel Oda da , karşılıklı oral de manzara süperdi arzu hanım dogy pozisyonun da efsane herkesin görmesı lazım 🔥🔥🔥 guzel ve çok zevk aldığım bir görüşmeydi tavsiye ederim düşünenlere
Bu guzel referansin icin cok tesekkur ederim tatlim😊 Seni tanidigima cok memnun oldum😚 Yine yeniden gorusup sevismek dilegi ile 😍 opuyorum seni kocaman💋😘

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Navigasyon gibi çok iyi benzetme olmuş🤪😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar