Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Müdavimi olunur…

HaKuNaMaTaTa25

Normal Üye
19 Eki 2019
8
14
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç kalmış bir referans olduğunu belirtip özür dileyerek başlamak istiyorum.

Muhteşem bir fiziğe sahip karşılıyor sizi kapıyı açtığında; esmer teni, bacakları, dövmeleri, dekoltesi ve güler yüzü ile… Bu güzellik karşısında iki ayağınız bir pabuca giriyor, elinizi koyacak yer bulamıyorsunuz.
Çok tatlı bir golden’ı var. Köpeklere zaafım olduğu için ve benzer tür köpeğim olduğu için konu otomatik olarak açıldı zaten. Zaman nasıl geçti anlamadık. Özel anlar ile ilgili çok detaya girmeyeceğim ama harika bir uyum yakaladık. Uzun zamandır bu kadar iyi bir deneyim yaşamamıştım.
Müdavim olmak için 1 kere gitmeniz yeterli…
Herşey için çok teşekkürler…
***menemeni yiyemeden ayrıldım ama bir dahaki sefere diyelim:))

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Keyifli zaman geçmiş ..
Paylaşım için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç kalmış bir referans olduğunu belirtip özür dileyerek başlamak istiyorum.

Muhteşem bir fiziğe sahip karşılıyor sizi kapıyı açtığında; esmer teni, bacakları, dövmeleri, dekoltesi ve güler yüzü ile… Bu güzellik karşısında iki ayağınız bir pabuca giriyor, elinizi koyacak yer bulamıyorsunuz.
Çok tatlı bir golden’ı var. Köpeklere zaafım olduğu için ve benzer tür köpeğim olduğu için konu otomatik olarak açıldı zaten. Zaman nasıl geçti anlamadık. Özel anlar ile ilgili çok detaya girmeyeceğim ama harika bir uyum yakaladık. Uzun zamandır bu kadar iyi bir deneyim yaşamamıştım.
sewişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler, menemen deyince aklıma 10 yıl önceki bir anım geldi: İlandan kamikaze yaptığım bir işhanının içindeki dairede 3-4 kadın birlikte çalışıyordu, neyse 2 kişi ile birer seans yaptıktan sonra gitmek için hazırlanırken, "gel sen de menemenden ye" demişlerdi ablalar, hatırladıkça tatlı tatlı gülümserim... :giggle:

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
449
2,129
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canım teşekkür ederim 🥰🥰 evet yerken aklıma geldin söz gelişinde hazırlayacagım

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
449
2,129
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler, menemen deyince aklıma 10 yıl önceki bir anım geldi: İlandan kamikaze yaptığım bir işhanının içindeki dairede 3-4 kadın birlikte çalışıyordu, neyse 2 kişi ile birer seans yaptıktan sonra gitmek için hazırlanırken, "gel sen de menemenden ye" demişlerdi ablalar, hatırladıkça tatlı tatlı gülümserim... :giggle:
Menemenim de efsane olur Yanlız belirttim 😋😋😋😋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar