Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Müdavele-i Efkar : Aheng-i Ten 🤔

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Selam ahali! 🤗🤗

Forumda herhalde en çok adı geçen şeylerden biri : AHENG-İ TEN yani TEN UYUMU.

Virüsün bizi esir ettiği, sohbetlerimizin bile "görüntülü whatsapp aramaları" modunda ilerlediği şu günlerde sevdiğim bir arkadaşımla sohbet konumuzdu, hadi biraz sizinle de müdevale-i efkar edelim , sorular çoğaltılabilir tabii de aklıma gelen bir kaçını aşağıya yazacağım, hepsini cevaplamamız gerekmez ya da sorulara bağlı kalmanız...
Konu dahilinde yorumları alalım.

NEDİR BU TEN UYUMU SİZE GÖRE?
KRİTERİ VAR MI?
BU MECRADA YA DA GÜNLÜK HAYATINIZDA ONU YAKALADIĞINIZI NASIL ANLARSINIZ?
FİZİKSEL GÖRÜNTÜNÜN PAYI NEDİR SİZCE TEN UYUMUNDA?
TEN UYUMU AŞKIN TETİKLEYİCİSİ MİDİR?
SEVİŞTİĞİNİZ KİŞİYLE TEN UYUMUNUZUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ, O DA KESİNLİKLE SİZİNLE AYNI MI DÜŞÜNÜR İLLA?

Not : Başlık niye öyle diyeni döverim, bugün fazla kurcalamalı bir gündü benim için.😃

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
638
870
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗🤗

Virüsün bizi esir ettiği, sohbetlerimizin bile "görüntülü whatsapp aramaları" modunda ilerlediği şu günlerde sevdiğim bir arkadaşımla sohbet konumuzdu, hadi biraz sizinle de müdevale-i efkar edelim , sorular çoğaltılabilir tabii de aklıma gelen bir kaçını aşağıya yazacağım, hepsini cevaplamamız gerekmez ya da sorulara bağlı kalmanız...

KRİTERİ VAR MI?
SEVİŞTİĞİNİZ KİŞİYLE TEN UYUMUNUZUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ, O DA KESİNLİKLE SİZİNLE AYNI MI DÜŞÜNÜR İLLA?

Not : Başlık niye öyle diyeni döverim, bugün fazla kurcalamalı bir gündü benim için.😃
Bu nasıl başlık yaaa nasıl olsa dövemezsin 🤣🤣 uzaktayım ha ha dövemez ki...😂😂😂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Allah seni ne yapmasın... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Başlığı görünce uzaylı istilasına karşı direniş cemiyeti kurdu galiba dedim :LOL::LOL::LOL:
Akşam akşam elizabet gülerken boğulucam yapma şöyle şeyler 😂😂

Pühh, yazıklar olsun.🤣🤣 Seni bir boğarım, boğulmak boğulmaktan çıkar. 🤣

Uzaylılara karşı niye cemiyet kurayım ya, dost olurum ne güzel.😃😃

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

15 Ara 2019
638
870
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗🤗

KRİTERİ VAR MI?

Şaka bir yana bence uyum karşılıklı güzel sohbet, bakış endam tavır davranış be enerji uyuşması olunca ten uyumu kendiliğinden gelir. Benim için dış görünüş o kadar önemli değil. Karşındaki bazen o kadar güzel olur ki ama sen ona karşı bir şey hissedemezsin uzak durmak istersin. Ama bazen güzel değildir ama öyle bir çekiciliği vardır ki onunla birlikte olmak için elinden geleni yaparsın. Bence enerji uyuşması daha önemli diyebilirim. Öpüyorum. 😘😘😘😘

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

15 Ara 2019
638
870
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir de özellikle tembihledim ya, döverim diye. 😈😎 Nerede beyzbol sopam ya bir kapıp geleyim. Ha bu arada, dilimle de dövebiliyormuşum. ( Diyenlerin yalancısıyım.🤣 )
Aman beyzbol sopasıyla dövmeni isterim 🤣 çünkü dil yarası geçmez diyorlar aman aman.😘😘

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

15 Ara 2019
638
870
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle şarkı vardı galiba, onu sana armağan edeyim bari. 🤣 Konuyu dil yarası diye değiştirtme şimdi bana ya. 🤣🤣

Ha not : BEYZBOL SOPASINDAN KAÇIŞ YOK ZATEN.😈
Bir buluşsak da şu beyzbol sopasının da tadına bir baksak, rahatlasak mı desem!! 😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bir buluşsak da şu beyzbol sopasının da tadına bir baksak, rahatlasak mı desem!! 😈

Döndüm dedim ama hala randevu vermiyorum, bayramdan sonra kısmetse o da olur , kim bilir. 😈😈

Ya da bir bir gün...

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Şimdi kurban bu ten uyumu nasıl ola ki
Hani bol tereyağlı yoğurtlu iskender gibi bişey mi?
önüne gelir böyle bi bakar koklarsın sonra ya allah 🤪
Gerisi malum :LOL::LOL:
öyle bişey mi sanki acaba bilemedim şimdi joker hakkı var mı?

Suss cahill!!! 🤣🤣
Bira ile patates kızartması, kola ile çekirdek, Aylin ile delilik, telefon ile şrj cizahının uyumu gibi bir şey düşünmen gerekiyorken sen kavun olayına girip koklamamtan bahsetmişsin.

Alın bunu alın, kınım kınım kınayarak götürün hemen.🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ha bu arada kendi fikrimi yazmayı unutmuşum, allah beni davul etmesin. 🤣

Harry Potter serisinin ilk filminde Harry'nin asa almak için Ollivanders'in dükkanına gittiği bir sahne var, Harry asaları denerken, ona uyan asayı bulunca Ollivanders şöyle diyor :

"Asa büyücüyü seçer Bay Potter. Nedeni her zaman açık değildir. "

Benim için de bu ten uyumu denen şeyin nedeni hiç açık değil :( Sanıyorum ki aura ( etrafa yaydığımı enerji ) uyumundan geliyor. Kişinin aurası hormonlarımızı ne kadar çok tetikliyorsa biz de o kişiyle o kadar uyum içinde olduğumuzu düşünüyoruz galiba.

Ten uyumunda görsel uyum illa olacak olayına da inanmayanlardanım doğrusu, hayatımda ciddi örneklerini gördüğüm için ... DESEM DE , sevişebilseydim eğer bir CANSEL ELÇİN, BİR JUDE LAW ( GENÇLİĞİ) , BİR KEANU REEVES ( GENÇLİĞİ ) , BİR NICO KRANJCAR YA DA BİR JI CHANG WOOK ile gayet de ten uyumunun nirvanasında gezinirdim diye düşünmeden edemiyorum tabii. 😍🤣🤣

Bir de hiçbir şeyin sonsuza dek sürmediği gibi, ten uyumunun da sonsuza dek sürmediğini düşünüyorum. ( Bu da galiba zamanla kişinin hormonlarımızı tetikleme halinin azalmasından yani alışmışlığın getirdiği bir durumdan... )

Ayrıca, ten uyumu ile aşkın ciddi şekilde karıştırıldığını düşünürüm çünkü ikisinin nedeninin de hormonlarımızın tetiklenmesi haliyle ilişkisi var.

Son düzenleme:
Actionmax_go Çevrimdışı
30 Nis 2020
22
27
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet aşkı tetikler tabi :)
Ama bu sektörde görüşen kişiler için maalesef 👎 (yani arz-talep çerçevesinde değil
karşılık beklemeksizin olmalı)
Biz bayanlara nazaran şanslı taraftayız ben x bayan ile uyum yakaladığımı hisserdersem süreklilik olur bende.
En azından belli bir müddet onunla olmayı isterim, uyum varsa o da ister eminin
Ama x bayan hadi gel erkeğim
demez sanırım :)
Sebebi de bu alış - veriş odaklı görüşüyor olmak.
Lafın kısası bu platformda pek mümkün değil
Ten uyumu yani Ahengi-ten yakalamak için amatör olmak gerekiyor.

IAMX Çevrimdışı
27 Mar 2020
160
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana göre ten uyumu karşılıklı pozitif enerji diyebilirim kendi açımdan.
Bence kriteri yok bu işin :)
Ten uyumunu yakaladığımı şu şekilde anlarım gördüğüm şahısa hemen ısınabiliyorsam her zaman değil bazen öyle oluyor sanki benim kayıp puzzle parçammışta bulmuşum gibi oluyorum.
Fiziksel görüntünün benim için bir önemi yok o kadar ama hoşlandığım profilde biriyse bu uyumu hızlandırabilir bu her iki taraf içinde aynıdır diye düşünüyorum ;)
Ten uyumu aşkın tetikleyicisi mi bence değil ama neden olmasın?
Seviştiğim kişiyle ten uyumu olduğunu düşünüyorsam tabii ki partnerim de benim gibi aynı uyumu hissetmiş olabileceğini düşünürüm lakin durum öyle olmayabilir gayet normal bir durum.
Başka bir sorunuz var mı kraliçem elizabetim @AylinAylin hanımcım.😅
Başlıkta çok güzel olmuş ama sopadan korkuyorum😜

İmza : Buckingham Sarayı Kapı Ağası IAMX

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Biz buna ekonomide azalan marjinal fayda yasası diyoruz:ROFLMAO::ROFLMAO:

Kendimi neye versem kapı ekonomiye çıkıyor, aaah ahh!

Efenim bu durumda , tüketim miktarını sınırlı tutmak ya da azaltmak sorunumuza çözüm getirebilir, bizim bu olgumuzda buna ÖZLEMEK VE ÖZLETMEK denilebilir. 🤣🤣

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗🤗

KRİTERİ VAR MI?

Ten uyumu nedir?
En az “ Aşk nedir ? “ kadar zor bir soru.
Elbette ikisininde mekanizmalarını ve amacını açıklamak için pek çok evrimsel ve sosyolojik önerme var.Lakin hiçbir sav tam istenilen betimlemeyi yapmaya yetmiyor.

Kısaca cevap olarak GÜZEL BİR ŞEYDİR der geçerim.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Evet aşkı tetikler tabi :)
Ama bu sektörde görüşen kişiler için maalesef 👎 (yani arz-talep çerçevesinde değil
karşılık beklemeksizin olmalı)
Biz bayanlara nazaran şanslı taraftayız ben x bayan ile uyum yakaladığımı hisserdersem süreklilik olur bende.
En azından belli bir müddet onunla olmayı isterim, uyum varsa o da ister eminin
Ama x bayan hadi gel erkeğim
demez sanırım :)
Sebebi de bu alış - veriş odaklı görüşüyor olmak.
Lafın kısası bu platformda pek mümkün değil
Ten uyumu yani Ahengi-ten yakalamak için amatör olmak gerekiyor.

Amatör olmak gerek kısmına katılamadım nedense...

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
607
1,239
Yillar once bir kiz arkadasim vardi. O zamanlar ben Ankara o Karabuk.. Sohbetinden, zekasindan, ne bileyim ic dunyasindan cok daha fazla etkilenebilecegim bir suru baska insan tanidim. Eger uc asagi bes yukari herkesce kabul gorecek kriterleri dusunursek, cok cok daha guzel diyebilecegim bir suru kadin da tanidim. Bana gore seks salt teknik bir sey degildir ama yatakta mukemmellik diyecek olsam, simdiye kadar beraber olduklarim icinde klasmana da giremez.
Ne oldugunu bilmiyorum, ama haftanin iki uc gunu o Ankara'ya geliyor, kalan iki uc gununde de ben Karabuk'e gidiyordum ve disarilarda da pek gezmiyorduk. Simdi cok ayip olacak bunu soylemek ama, gun / skor endeksi o kadar tavandaydi ki, ben orgazm olup (muhtemelen depoda kalmadigindan) damla menimin akmadigini biliyorum. Hatta bunu beraberce seyredip "kalmamis ya la" diyerek acayip gulmustuk :)
Ne oldugunu hic bilemedim. Hala da bilmiyorum. Ama beni o hatun kadar costuran olmadi.. Belki boyle bir seydir.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bana göre ten uyumu karşılıklı pozitif enerji diyebilirim kendi açımdan.
Bence kriteri yok bu işin :)
Ten uyumunu yakaladığımı şu şekilde anlarım gördüğüm şahısa hemen ısınabiliyorsam her zaman değil bazen öyle oluyor sanki benim kayıp puzzle parçammışta bulmuşum gibi oluyorum.
Fiziksel görüntünün benim için bir önemi yok o kadar ama hoşlandığım profilde biriyse bu uyumu hızlandırabilir bu her iki taraf içinde aynıdır diye düşünüyorum ;)
Ten uyumu aşkın tetikleyicisi mi bence değil ama neden olmasın?
Seviştiğim kişiyle ten uyumu olduğunu düşünüyorsam tabii ki partnerim de benim gibi aynı uyumu hissetmiş olabileceğini düşünürüm lakin durum öyle olmayabilir gayet normal bir durum.
Başka bir sorunuz var mı kraliçem elizabetim @AylinAylin hanımcım.😅
Başlıkta çok güzel olmuş ama sopadan korkuyorum😜

Yorum güzel sevgili KAPIAĞASI @IAMX , Sarayda çok sıkıldım, normal Aylin olmaya karar verdim artık. 🤣 Sen de ona göre davran diyeceğim ama insan kolay vazgeçemiyor tabii. 🤣🤣

Şimdilik başka soru yok. Çekilebilirsin.🤣🤣

Ha bu arada kaç gündür dikkatimi çekiyor : " İMZA : .... " Olayı benim tarzım ya, kesin tanışıyoruz biz değil mi? Tanışmıyorsak şaşacağım.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ten uyumu nedir?
En az “ Aşk nedir ? “ kadar zor bir soru.
Elbette ikisininde mekanizmalarını ve amacını açıklamak için pek çok evrimsel ve sosyolojik önerme var.Lakin hiçbir sav tam istenilen betimlemeyi yapmaya yetmiyor.

Kısaca cevap olarak GÜZEL BİR ŞEYDİR der geçerim.

Aşk nedir'den daha kolay bir soru olduğunu düşünüyorum nedense. Olayın evrimsel ve sosyopsikolojik halleri de tabii ayrı değerlendirilebilir lakin TEN UYUMU kavramındaki dokuyu onların da yeterince açıklayabileceģini düşünmüyorun, biraz da metafizik katmak gerek belki olaya. 🤣

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aşk nedir'den daha kolay bir soru olduğunu düşünüyorum nedense. Olayın evrimsel ve sosyopsikolojik halleri de tabii ayrı değerlendirilebilir lakin TEN UYUMU kavramındaki dokuyu onların da yeterince açıklayabileceģini düşünmüyorun, biraz da metafizik katmak gerek belki olaya. 🤣

Forumda metafizik konusunu açanı pıçaklarım valla 🔪🤣🤣
Daha bugün bi new age şarlatanının videosuna denk geldim, Öfkeliyim şuan 😅😅

Ten uyumunu Aşk’a benzetmemin sebebinin anlaşıldığını düşünüyorum.
2 sinide tek bir sebebe indirgeyerek açıklayamayız.

çok komplike ve her zaman gözden kaçırdığımız pek çok değişkenin olacağı karmaşık kavramlar bunlar

IAMX Çevrimdışı
27 Mar 2020
160
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Nasıl tensip buyurursanız kraliçemmm (reverans reverans)😆

Yorum güzel sevgili KAPIAĞASI @IAMX , Sarayda çok sıkıldım, normal Aylin olmaya karar verdim artık. 🤣 Sen de ona göre davran diyeceğim ama insan kolay vazgeçemiyor tabii. 🤣🤣

Ha bu arada kaç gündür dikkatimi çekiyor : " İMZA : .... " Olayı benim tarzım ya, kesin tanışıyoruz biz değil mi? Tanışmıyorsak şaşacağım.
Teşekkür ederim @AylinAylin hanımcım :)
Belki başka bir alemde yada dünyada tanışmış olabiliriz (ruhlar alemi mesela)😅
Maalesef tanışamadık🙊
Olur da o yüce gönlünüz ile lütuf ederseniz belki o zaman olabilir. Tanışa bilirsek eğer beni sorgulayıp münasip bir ceza verebilirsiniz kraliçem :)
(reverans reverans) bir emriniz olursa kapının hemen önünde olucam efendim😆

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Yillar once bir kiz arkadasim vardi. O zamanlar ben Ankara o Karabuk.. Sohbetinden, zekasindan, ne bileyim ic dunyasindan cok daha fazla etkilenebilecegim bir suru baska insan tanidim. Eger uc asagi bes yukari herkesce kabul gorecek kriterleri dusunursek, cok cok daha guzel diyebilecegim bir suru kadin da tanidim. Bana gore seks salt teknik bir sey degildir ama yatakta mukemmellik diyecek olsam, simdiye kadar beraber olduklarim icinde klasmana da giremez.
Ne oldugunu bilmiyorum, ama haftanin iki uc gunu o Ankara'ya geliyor, kalan iki uc gununde de ben Karabuk'e gidiyordum ve disarilarda da pek gezmiyorduk. Simdi cok ayip olacak bunu soylemek ama, gun / skor endeksi o kadar tavandaydi ki, ben orgazm olup (muhtemelen depoda kalmadigindan) damla menimin akmadigini biliyorum. Hatta bunu beraberce seyredip "kalmamis ya la" diyerek acayip gulmustuk :)
Ne oldugunu hic bilemedim. Hala da bilmiyorum. Ama beni o hatun kadar costuran olmadi.. Belki boyle bir seydir.

Ne anı ama...

Evet, belki de tam da böyle bir şeydir. Aşka eşlik etmesi gerekmez, o kişinin çok güzel olması ya da entellektüelitesinin olması gerekmez ya da kişinin zeki olması...

Cidden garip bir olgu.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
607
1,239
Ne anı ama...

Evet, belki de tam da böyle bir şeydir. Aşka eşlik etmesi gerekmez, o kişinin çok güzel olması ya da entellektüelitesinin olması gerekmez ya da kişinin zeki olması...

Cidden garip bir olgu.
Yani gorsel etkiyi yok sayamam evet. Ya da zeka hakikaten cok seksi bir sey (zeka ama.. cakallik degil) ve sirf bu sebeple bir kadin benim ilgimi ziyadesiyle cekebilir :) ama bunlar adi konabilen seyler. Ten uyumu diye tanimlayacaksak o seyi, haklisiniz belki biraz metafizik bile dusunmek gerek :) kesinlikle su sebepten ya da bu sebepten denemiyor galiba..

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
747
982
Ten uyumuna iyi bir örnek gerçekten. Birazda yaş faktörü var sanırım. 20 li yaşların başında Erkekte kadında az çok böyle oluyor.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
607
1,239
Ten uyumuna iyi bir örnek gerçekten. Birazda yaş faktörü var sanırım. 20 li yaşların başında Erkekte kadında az çok böyle oluyor.
Evet 24 yasimdaydim :) Ama bunu hormonlara baglayamam. Yani bir cok kadinla ikinci kez sevismekten kactigim (ve bu konuda da kendimi suclayip ayipladigim) donemde yasadigim bir tecrubeydi. Hatta sağolsun, "demek ki bu konuda sorun (en azindan sadece ve sadece) bende degilmis" dememe sebep olmuş bir arkadastir :)
Yani bu tecrubeyi yasamamis olsaydim, ten uyumu dendiğinde "sevismeden beklentiler konusunda ortak payda coklugu vidi vidi bidi..." gibi bir seyler soyleyebilirdim. Ama oyle degil :)

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
138
297
KRİTERİ VAR MI?

Bana göre, dokunduğumda o anda kalma isteği ve acaba aynı tenden mi yaratıldık hissi geliyorsa ten uyumu vardır. Bir de en önemli etken dokunma esnasında göz göze geldiğimizde ruhlarımızında birbiri içinde uyumlu ve sevişiyor oluşunu hissetmek diyebilirim.
Peki karşı tarafta aynı duyguyu hisseder mi? Eğer hissetmiyorsa zaten ten uyumu gerçekleşmemiştir.

Lanet olsun duygusalım, sexten çok sevişmeyi seviyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tenlerin birbiriyle konuşması her an dokunma arzusu inanılmaz bir haz duygusu cinsel anlayışına karşı konulmaz bir şekilde hitab etme bağımlılık yapar vazgeçilmez olur

Actionmax_go Çevrimdışı
30 Nis 2020
22
27
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Amatör olmak gerek kısmına katılamadım nedense...
Nedeni göreceli tabi.
Amatör tabiri'ni maddiyat gözetmeksizin man'a sında yazmıştım
Daha samimi olur.
Eğer maddiyatlı da olur diyorsanız
Çok uzun ömürlü olmaz görüşündeyim.
Kaldı ki "işim bu" diyen bir çok kişi var hem burada hem harici
(kimse üstüne alınmasın lütfen)
Belki free görüşen de oluyordur
İstisnai de olsa ✌️

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
460
490
Ten uyumu kolanın formülü gibi, var olduğunu bildiğimiz ama ne olduğunu bilmediğimiz bir şey. Bazı kadınlarla seks bir çabaya gerek olmadan kendiliğinden çok güzel oluyor. Tanımı bu benim için :) Hayatımda bir sürü kadınla birlikte oldum. 2 siyle bunu yaşadım. Biri sevgilim biri escort idi. İkisi de hayatımdaki herhangi bi EN değildi. Gördüğüm en zeki kadın değillerdi, gördüğüm en kültürlü kadın değillerdi, gördüğüm en güzel kadın değillerdi. Ama o ikisiyle oldu.

Aşık olduğunuz kadınla olur gibi bir durum değil bence. Ama bunu yaşadığınız kadına aşık etmeye götürebilir. Olağanüstü bir durum ve seks önemli çünkü. Ben zekaya aşık olurum vs konularına inanmıyorum. Bir ilişki için temel bir ortak zeka kültür lazım elbet ama sadece bunları arıyorsanız kendinize iyi bir dost arıyorsunuzdur. Eş arıyorsanız büyük seks dönecek arkadaş :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ten uyumu tentene değinccemi hissedilir bilmiyorum ama ben gözlerinin içine bakınca hissediyorum. Ki beni tanıyanlar bilir çok nadir sevgilim olmuştur. Seks yapmama gerek yoktur öperken dokunurken bile tatmin olabilirim. Buzamana kadar 2 erkekte oldu 1 kezde kadında :)

O halde auranın bunu yakalamak konusunda çok güçlü olduğunu söylemek gerek sevgili @Zeynep Ünal. 🤗😍

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Forumda metafizik konusunu açanı pıçaklarım valla 🔪🤣🤣
Daha bugün bi new age şarlatanının videosuna denk geldim, Öfkeliyim şuan 😅😅

Ten uyumunu Aşk’a benzetmemin sebebinin anlaşıldığını düşünüyorum.
2 sinide tek bir sebebe indirgeyerek açıklayamayız.

çok komplike ve her zaman gözden kaçırdığımız pek çok değişkenin olacağı karmaşık kavramlar bunlar

Ben de öyle bir konu açayım diyordum, imdaaaat , benu pıçaklamak isteyen hainler var forumda. 🤣🤣🤣
Benzetmeni anladım, sadece olaya metafizik de lazım be diye düşündüğümden ekledim. 🤗

Ee açıyor muyuz metafizik mevzusunu? 😈😈😈😈

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de öyle bir konu açayım diyordum, imdaaaat , benu pıçaklamak isteyen hainler var forumda. 🤣🤣🤣
Benzetmeni anladım, sadece olaya metafizik de lazım be diye düşündüğümden ekledim. 🤗

Ee açıyor muyuz metafizik mevzusunu? 😈😈😈😈

sen bilirsin ama hatırlayatım, hızlı koşarım ben.
Gücüm bir şey yapmaya yetmese de en kötü tükürüp kaçarım, yaparım böyle karaktersizlikler :) :)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba ;
mutlak bir ten uyumu var mı bilmiyorum ama ten uyumu benceilk önce kafa uyumuyla başlayıp sonra ten uyumuna doğru gidiyor
ben zannetmiyorum ki sohbet etmekten keyif almadığın birisi ile ten uyumu yakalanabilir
ve ten uyumu dediğimiz şey hava sıcaklığından tutun da o gün kafanızdan geçenlerle bile alakalı değil mi bu gün ten uyumu yakaladım ama yarın yakalayabileceğimin garantisi varmı tabi ki tenini sesini tavrını sevdiğim kişiler var ve onlar ile görüşmek de farklı hazlar da veriyor ama her yaşadığım haz ya daha iyi yada daha kötü de olabilior bence tenini sohbetini sevdiğim insanlarla vakit geçirmek hoşşşş ama bazen sadece ten uyumu için bazende piskolojik rahatlama için görüştüğüm kişiler var ten uyumu ne bende merak ettim ama bana göre mutlak bir ten uyumu yok galiba

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Nasıl tensip buyurursanız kraliçemmm (reverans reverans)😆

Teşekkür ederim @AylinAylin hanımcım :)
Belki başka bir alemde yada dünyada tanışmış olabiliriz (ruhlar alemi mesela)😅
Maalesef tanışamadık🙊
Olur da o yüce gönlünüz ile lütuf ederseniz belki o zaman olabilir. Tanışa bilirsek eğer beni sorgulayıp münasip bir ceza verebilirsiniz kraliçem :)
(reverans reverans) bir emriniz olursa kapının hemen önünde olucam efendim😆

Ruhlar alemi mi? Bir iki yüzyıldır hiç uğramamıştım oraya oysa... 🤣
Yüce gönlüm ancak bayramdan sonra müsaade edecek gibi duruyor. Listeye adını yazdır. 🤣🤣🤣 Ayrıca, ceza dedin de aklıma Marquis De Sade üstadım geldi. 🤣🤣🤣

IAMX Çevrimdışı
27 Mar 2020
160
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ruhlar alemi mi? Bir iki yüzyıldır hiç uğramamıştım oraya oysa... 🤣
Yüce gönlüm ancak bayramdan sonra müsaade edecek gibi duruyor. Listeye adını yazdır. 🤣🤣🤣 Ayrıca, ceza dedin de aklıma Marquis De Sade üstadım geldi. 🤣🤣🤣
Nerede Fedai var aklınızda demi @AylinAylin hanımcım. :)
Marquis De Sade dediniz de aklıma bir kitabı geldi En Çok Kendisine Yabancıdır İnsan.
"Mutsuzluklarıma benim düşünce tarzım değil diğerlerinin düşünme tarzı neden oldu." diyordu üstat.
Lutufta bulundunuz kapı ağanıza kraliçem :) Hemen yazdırayım adımı listeye (reverans reverans).

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

BIlimsel verilere göre kadın, 30'larındayken 20'lerine nazaran daha ateşli oluyormuş diye okumuştum hormonal yapısı oturduğu için...

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗🤗

KRİTERİ VAR MI?

Kimya dır. Kimyasaldır. Fizikseldir.

Balık etli seven birinin dal gibi birine aşık olması
Koyu ten seven birinin açık tenli birine aşık olması
Renkli göz seven birinin kahve gözlere sahip birine aşık olması...

Nerede başlıyor bu kimya derseniz

Koku. (duyusal)
İlk olarak kimya uyumu olup olmadığı kokuda anlaşılır. Bu güzel kokacağı anlamına gelmiyor. İnsanların floraları bir birlerini sever yada reddeder. Bunu çoğunlukla korunmasız seks yaşarken görürüz. Erkekle kadının flora uyuşmazlığından ötürü iki taraftan birinde genital yanma kaşınma yani alerjik durumlar oluşabilir.
Tabi bu kokuların en başında cinsellik esnasında salgılanan hormonsal kokular olsa da ten kokusu, ter kokusu ve diğer vücut kokuları bizi çeker yada iter.

Fizik (görsel)
Beklentiler belki balık et dir ama fit bir fiziğe sahip kişi ile seks uyumu sağlanabilir. Bu her iki tarafın beklentilerinin ortak paydada buluşması ile mümkün olabilir. Kadın erkekten yada erkek kadından bir şey istemeden bir birlerinin hoşuna gidecek fantezileri gerçekleştirmeleri bu uyumu alevlendirecektir. Bunun yanı sıra zıt kutupların bir birini çekmesi gibi tamamen aykırı olduğunuz fiziksel özelliklerde biri ile yaşadığınız fiziksel birleşme de damağınızda bambaşka bir tat bırakacaktır.

Ses (konuşma)
Konu cinsellik olduğu için seks esnasında çıkarılan ses ve konuşabilme çok önemlidir. Toplumumuzda bu çok sık görülen bir şey olmadığı için seks esnasında öncesinde ve sonrasında konuşabilmek haz odağı oluşturur. Örneğin forumda bazılarını görüyoruz "emerim/okşarım/yalarım" diyenlerin seks esnasında dut yemiş bülbüle dönüşmesinin temel nedeni aslında haz almaktan çok haz vermeye yöneliktir. Erkekler için bunu söyleyemeyeceğim çünkü erkek anatomisi gereği dağa taşa sürtse zevk alabilen bir canlı fakat kadının "şöyle yap, böyle yap, şuramı tut, şuramı sık, şuramı öp/yala/em" demesi erkeğin zihninde beklentilerini aşacağı bir durum yaratır. Beyin bildiğiniz gibi bekleneni gerçekleştiği zaman mutluluk hormonu salgılayan bir organ fakat beklenenin dışında mutlu olduğu bir durum piyangodur. Yarışmak, kumar oynamak, dövüşmek iddialaşmak gibi durumlar hep piyangodur ve beklenenin ne olduğu belirsiz durumlarda elde ettiği mutluluk sıradan olarak salgılanan hormonlardan çok daha fazladır.

Ten uyumu görsel ve duyusal beklentilerin belirsiz olduğunda elde edilen fazladan mutluluktur.

Bunlar kişisel düşüncelerim elbet.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tabiki fiziksel görüntü bir derece önemli
ama önemli olanlardan sırlama olursa
temizlik
güleryüz
kafa dengi olması
gülmesi
istekli olması
ve aradaki sıcaklık en önemli unsur

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bana göre, dokunduğumda o anda kalma isteği ve acaba aynı tenden mi yaratıldık hissi geliyorsa ten uyumu vardır. Bir de en önemli etken dokunma esnasında göz göze geldiğimizde ruhlarımızında birbiri içinde uyumlu ve sevişiyor oluşunu hissetmek diyebilirim.
Peki karşı tarafta aynı duyguyu hisseder mi? Eğer hissetmiyorsa zaten ten uyumu gerçekleşmemiştir.

Lanet olsun duygusalım, sexten çok sevişmeyi seviyorum.

Dokunduğunda o anda kalma isteği kısmında hemfikirim. Sonsuza dek süreceğine demek ki ne kadar eminse o an ruhumuz. 🤗

Sevişmeyi sevmeyen mi var? Varsa dışarı alalım kendisini. 🤣

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmeyi herkes sever ama istekli olmak herkesin harcı değil
her 2 tarafda istek varsa ise ten uyumu nettir

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Nedeni göreceli tabi.
Amatör tabiri'ni maddiyat gözetmeksizin man'a sında yazmıştım
Daha samimi olur.
Eğer maddiyatlı da olur diyorsanız
Çok uzun ömürlü olmaz görüşündeyim.
Kaldı ki "işim bu" diyen bir çok kişi var hem burada hem harici
(kimse üstüne alınmasın lütfen)
Belki free görüşen de oluyordur
İstisnai de olsa ✌

Ben yine de bu mecrada da yakalanabileceği kanaatindeyim nadiren de olsa.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ten uyumu kolanın formülü gibi, var olduğunu bildiğimiz ama ne olduğunu bilmediğimiz bir şey. Bazı kadınlarla seks bir çabaya gerek olmadan kendiliğinden çok güzel oluyor. Tanımı bu benim için :) Hayatımda bir sürü kadınla birlikte oldum. 2 siyle bunu yaşadım. Biri sevgilim biri escort idi. İkisi de hayatımdaki herhangi bi EN değildi. Gördüğüm en zeki kadın değillerdi, gördüğüm en kültürlü kadın değillerdi, gördüğüm en güzel kadın değillerdi. Ama o ikisiyle oldu.

Aşık olduğunuz kadınla olur gibi bir durum değil bence. Ama bunu yaşadığınız kadına aşık etmeye götürebilir. Olağanüstü bir durum ve seks önemli çünkü. Ben zekaya aşık olurum vs konularına inanmıyorum. Bir ilişki için temel bir ortak zeka kültür lazım elbet ama sadece bunları arıyorsanız kendinize iyi bir dost arıyorsunuzdur. Eş arıyorsanız büyük seks dönecek arkadaş :)

Son cümle beni benden almıştır, arkadaşlar cenazeml kaldırın, havalar malum ısınıyor. 😃

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
234
607
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aradım durdum barika-i hakikat yoğ imiş el-cevap demiş nefi dedemiz. çok büyük soru gerçekten tebrikler.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
sen bilirsin ama hatırlayatım, hızlı koşarım ben.
Gücüm bir şey yapmaya yetmese de en kötü tükürüp kaçarım, yaparım böyle karaktersizlikler :) :)

Ya ten uyumu konusunda bile yine bir kaçan var, bir kovalayan. Aahh ne olacak bu benim Marquis De Sade hayranlığım. 😅😅 ( Valla şiddete karşıyım 😅 )

Bu arada dün Sade'nin doğum günüydü, bir yazı kaleme alacaktım fakat üşendim. Yarın Sokrates'in doğum günü ( Daha önce yazmıştım SOKRATES'İN ÖLÜMÜ başlıklı konuya, benim için yeri çok başkadır. Onunkini kaçırmam umarım da bir şeyler karalayabilirim. )

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar