Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mrs.Dr.Jeckyll and Mrs.Hyde

28 Nis 2019
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Evet bu forumda hakkında hergün epey yazılmakta.

Kim olduğunu anladınız .

Ben kendisini Twitterde zapping yaparken tesadüfen buldum.Zeki espirili ve ironik paylaşımları ilgimi çekti.Sonra onun sayesinde foruma girdim.Forum da da hakkındaki yorumlara cevapları daha çok ilgimi çekti.

Forumda ilk görüşmeyi onunla planlasam da , ilk randevu gerçekleşemedi.Bu konyda artık kendisine verdiğim yeni ismiyle Lalena ya serzenişte bulunmayacağım.
Onun şansınızı denemeye devam edin düsturuna inanarak piyango bileti almaya devam etti.Ve sonunda büyük ikramiyenin çıktığı haberini aldım.

Şİmdi size izlenimlerimi paylaşacağım.Daha önce zaten hakında çok kapsamlı ve edebi cümşelerle tanıtım yapıldı.Onun için tekrara kaçmamaya çalışacağım.Yalnız son yıllarım çeşitli cephelerde savaşmakla geçtipği için biraz kalemim köreldi.O nedenle edebi noksanlık ve imla hataları için peşin özür dilerim.

Biraz gergin gittim yanına.Ama beni hemen rahatlattı.Kendisinin herşeyi mükemmel ve kaliteli yapma isteği var.Zannederim o nedenle bir arkadaş Zerdüşt'ün ağzından kendisini Üstinsan Aylin olarak adlandırmış.Ayrıca kendisinde müthiş bir enerji var.Atom karınca olarak niteleyebiliriz.

Dikkatimi çeken bir özelliği de bir an çok romantik , çok tatlı dilli sohbetli olabilirken birden ateş topuna dönüp sizi de yakabiliyor.O nedenle başlıktaki iki değişik karekteri çağrıştırdı bana.Bİr de iki kişinin işini( hem işte hem yatak odasında becerebildiği için iki ismi var Aylin Aylin.Ben mühendis olduğum için onu Aylin '3 (Aylin Kübü) olarak da adlandırabilirim.
Bu Sğrekli iki kişilik arsında ki geçişlerde sanırum meyin içine Hasan Sabbah 'ın koyduğu afyondan ilave ettiği için siz Alamut kalesinin bahçesinde mest içinde yarı sarhoş olduğunuz için durumu tam çakamıyorsunuz.

Bir arkadaş da kendisini sanırım kasap olarak nitelemişti.Ben tam katılmıyorum.Sonuçta çok güzel tam 'beef tartar' lık bir kıyma çıkartıp yoğursa da , sinirleri ayıklarken hiç hissettirmemesi bana göre esas mesleğinin operatör doktorluk olduğu izlenimini veriyor.

Bir arkadaş da sağolsun kendisini drsine girişi kolaylaştırmak için bir freshman dersş açmış.Ve bu dersi almak isteyenlere çok iyi yol göstermiş.Artık bana yapılacak iş olarak birtek Lalena hakkında doktora çalışması yapmak kaldı.Umarım bundan sonraki görüşmeler için sevgili Laleyna bana doktora tezimin suyu hürmetine randevularda torpil yapar.

Ben bu arda Aylin hakkında doktora tezi hazırlamaktan bahsediyorum ama bir bakarız benim tez bitmeden o bizlerin analizini içeren bir kitap yazar ve yayınlar , olmaz olmaz demeyin .

Benim sempatik , cesur ,ne istediğini bilen ;libido tankım Lalena'm , sana misafir olduğum saatlerde verdiğin mutluluk ve tatlar ile hayatımı sadece gri değil her rengin 50 tonuyla renklendirdiğin için teşekkür ediyor ve bu görüşmeleri sık sık tekrarlayabilmeyi diliyorum. Ne kadar sürç ü kalem vesüç u tuş yaptıysam herkesten ve hocam Lalena 'dan özür diliyorum.

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
yinemi ya şimdide jeckyll & hyde olmuş kız. açık çağrı yapıyorum aylin seni görmeden gidersem gözlerim açık gider.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Veteran, güzel , esprili ve açıklayıcı paylaşımınız için size ve AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Umarım daha nice paylaşımlarınız olur.
Bir arkadaş olarak, Aylin hanımın dersine girmiş ve diğer derse almaya hevesli arkadaşlar için fotokopiciye ders notları bırakmıştım (sadece).
Bu arada Deep Purple severlik var mı :) ?

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok şükela bir paylaşım olmuş :) Kendisinin burcunu tam olarak taşıdığını bizzat deneyimlemiş kişiler arasına hoş geldin :) sevişen yerlerinize sağlık diyorum.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Sevgili Veteran :* , okudum ve sarsıldım! Özümseyip, kendime gelince yorumlamak isterim bu harika yazıyı. :*

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
aylin yine yapmış yapacağını. kulüp kurulsun diyenlere bir kere daha hak veriyorum +1 (nod)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O minnoştan on kaplan gücüne geçişi iyi bildiğim için başlık tam cuk oturmuş AylinAylin i tanımlamak için :) Paylaşım için teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Evet bu forumda hakkında hergün epey yazılmakta.

Kim olduğunu anladınız .

Ben kendisini Twitterde zapping yaparken tesadüfen buldum.Zeki espirili ve ironik paylaşımları ilgimi çekti.Sonra onun sayesinde foruma girdim.Forum da da hakkındaki yorumlara cevapları daha çok ilgimi çekti.

Forumda ilk görüşmeyi onunla planlasam da , ilk randevu gerçekleşemedi.Bu konyda artık kendisine verdiğim yeni ismiyle Lalena ya serzenişte bulunmayacağım.
Onun şansınızı denemeye devam edin düsturuna inanarak piyango bileti almaya devam etti.Ve sonunda büyük ikramiyenin çıktığı haberini aldım.

Şİmdi size izlenimlerimi paylaşacağım.Daha önce zaten hakında çok kapsamlı ve edebi cümşelerle tanıtım yapıldı.Onun için tekrara kaçmamaya çalışacağım.Yalnız son yıllarım çeşitli cephelerde savaşmakla geçtipği için biraz kalemim köreldi.O nedenle edebi noksanlık ve imla hataları için peşin özür dilerim.

Biraz gergin gittim yanına.Ama beni hemen rahatlattı.Kendisinin herşeyi mükemmel ve kaliteli yapma isteği var.Zannederim o nedenle bir arkadaş Zerdüşt'ün ağzından kendisini Üstinsan Aylin olarak adlandırmış.Ayrıca kendisinde müthiş bir enerji var.Atom karınca olarak niteleyebiliriz.

Dikkatimi çeken bir özelliği de bir an çok romantik , çok tatlı dilli sohbetli olabilirken birden ateş topuna dönüp sizi de yakabiliyor.O nedenle başlıktaki iki değişik karekteri çağrıştırdı bana.Bİr de iki kişinin işini( hem işte hem yatak odasında becerebildiği için iki ismi var Aylin Aylin.Ben mühendis olduğum için onu Aylin '3 (Aylin Kübü) olarak da adlandırabilirim.
Bu Sğrekli iki kişilik arsında ki geçişlerde sanırum meyin içine Hasan Sabbah 'ın koyduğu afyondan ilave ettiği için siz Alamut kalesinin bahçesinde mest içinde yarı sarhoş olduğunuz için durumu tam çakamıyorsunuz.

Bir arkadaş da kendisini sanırım kasap olarak nitelemişti.Ben tam katılmıyorum.Sonuçta çok güzel tam 'beef tartar' lık bir kıyma çıkartıp yoğursa da , sinirleri ayıklarken hiç hissettirmemesi bana göre esas mesleğinin operatör doktorluk olduğu izlenimini veriyor.

Bir arkadaş da sağolsun kendisini drsine girişi kolaylaştırmak için bir freshman dersş açmış.Ve bu dersi almak isteyenlere çok iyi yol göstermiş.Artık bana yapılacak iş olarak birtek Lalena hakkında doktora çalışması yapmak kaldı.Umarım bundan sonraki görüşmeler için sevgili Laleyna bana doktora tezimin suyu hürmetine randevularda torpil yapar.

Ben bu arda Aylin hakkında doktora tezi hazırlamaktan bahsediyorum ama bir bakarız benim tez bitmeden o bizlerin analizini içeren bir kitap yazar ve yayınlar , olmaz olmaz demeyin .

Benim sempatik , cesur ,ne istediğini bilen ;libido tankım Lalena'm , sana misafir olduğum saatlerde verdiğin mutluluk ve tatlar ile hayatımı sadece gri değil her rengin 50 tonuyla renklendirdiğin için teşekkür ediyor ve bu görüşmeleri sık sık tekrarlayabilmeyi diliyorum. Ne kadar sürç ü kalem vesüç u tuş yaptıysam herkesten ve hocam Lalena 'dan özür diliyorum.

Sevgili doktora öğrencim (sen doktora deyince şey ettim, affola) @Veteran,

Başlık ve giriş beni benden aldı doğrusu, yorumsuzum! :)

Lakaplarıma lakaplar eklemişsin bakıyorum da. (Aylin kübü, Lalena, atom karınca, ateş topu , operatör doktor ve libodo tankı :) )

Denk gelemeyişlerimizi hoş görüp serzenişte bulunmamama sevindim, demek ki evren bizi geç bir araya getirecekmiş diyelim...

"Kendisinin herşeyi mükemmel ve kaliteli yapma isteği var" Demişsin; huyum kurusun mu desem, seviyorum bu huyumu mu desem bilemiyorum lakin "ne yaparsan yap, hakkını vererek yap" felsesiyle yürürüm her yolda.

Tipik bir ikizler kadını olmamdan mıdır nedir, severim farklı farklı haller yaşamayı da yaşatmayı da. Yaşatabildiysem ne ala! Jeckyell ve Hyde benzetmeni ikizler kadını olmama bağlayabiliriz galiba biraz. :)

"Ben bu arda Aylin hakkında doktora tezi hazırlamaktan bahsediyorum ama bir bakarız benim tez bitmeden o bizlerin analizini içeren bir kitap yazar ve yayınlar , olmaz olmaz demeyin ."
Cümlene de, neden olmasın; yazmayı seviyorum, hep siz mi yazacaksınız yahu diyorum. (giggle)

Senin tabirlerinle, sempatik, cesur, ne istediğini bilen, libido tankın Lalena seni tekrar görmek ve hayatına renk katmaktan mutluluk duyacaktır sevgili doktora öğrencim. Doktora tezinin yüzü suyu hürmetine daha çok denk gelebilmemizi ben de diliyorum. :)

Bu arada, kalemim köreldi de demişsin, bu köremliş hali mi? İnanamam! Hepimiz klavye azizliklerinin kurbanıyız ama kalemine diyecek sözüm yok doğrusu. Harika anlatımına teşekkür ederim. :*

Yukarıda bir yerde denk gelmemizi diliyorum dedim ama tekrar denk geleceğimize eminim doktora öğrencim ve şanslılık örneğim! :* Nasıl denk gelmeyiz ki, sohbetimiz bile paha biçilemezdi. :*

YİNE NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
yinemi ya şimdide jeckyll & hyde olmuş kız. açık çağrı yapıyorum aylin seni görmeden gidersem gözlerim açık gider.

Bunu okurken kaşımı patlatıyordum :) (Nasıl yaptın diye soranı beyzbol sopamla kovalarım! :D )

Gözler açık gitmesin yahu, uzun ömürler dilerim. Denk geleceğiz elbet, sakin kalalım lütfen. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
@Veteran, güzel , esprili ve açıklayıcı paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Umarım daha nice paylaşımlarınız olur.
Bir arkadaş olarak, Aylin hanımın dersine girmiş ve diğer derse almaya hevesli arkadaşlar için fotokopiciye ders notları bırakmıştım (sadece).
Bu arada Deep Purple severlik var mı :) ?
@Dreadnaught, fotokopicinin adresini de yazsaydın Woody örtmenim (öğretmenim ) (giggle)
Bu arada sevdiğimi bilmeden, o çook sevdiğim şarkıdan esinlenmiş galiba sevgili Veteran, hadi bari dinleyen olsun diye ekleyeyim. :)

[video=youtube_share;ElV44sGqSZk]https://youtu.be/ElV44sGqSZk[/video]

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Çok şükela bir paylaşım olmuş :) Kendisinin burcunu tam olarak taşıdığını bizzat deneyimlemiş kişiler arasına hoş geldin :) sevişen yerlerinize sağlık diyorum.
Deadpool, harbiden ya, burcumu tam yansıtmış. :) Bir ikizler dişisi olarak feci mutlu oldum. (giggle)
Burcumun seks yorumlarında da yatakta birden fazla kişi varmış hissine kapılabilirsiniz deniyordu. :) Demek doğru, yuppi! :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dreadnaught, fotokopicinin adresini de yazsaydın Woody örtmenim (öğretmenim ) (giggle)
Bu arada sevdiğimi bilmeden, o çook sevdiğim bir şarkıdan esinlenmiş galiba sevgili Veteran, hadi bari dinleyen olsun diye ekleyeyim. :)

[video=youtube_share;ElV44sGqSZk]https://youtu.be/ElV44sGqSZk[/video]

Fotokopileri, okulun altından, Hayri Plotter'dan alabilirsiniz (ders notu şifresi expeliarmus) :).
Şaka bir yana ben dersi alttan alan öğrenciyim, örtmenimiz sizsiniz :D
Bu şarkıyı ben de çok severim, doğrudan kafada florasanı yaktı! Paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler

Not: Diş ağrınız geçti mi?

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0
hasan sabbah^in ictigi afyondan icmis gibi mest eder evet.aylin afyonu verip kendine muritler ediniyo. yaziminiza saglik.

28 Nis 2019
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @Veteran :* , okudum ve sarsıldım! Özümseyip, kendime gelince yorumlamak isterim bu harika yazıyı. :*
Sarsıldın mı.?Ben de patlayan bombaların artçıl sarsıntları devam ediyor.

Zaten senin için bir isim daha buldum.Bımba.
Tom Jones un bir şarkısı vardı.'' You are my ... bomb''Yanlız Atom bombasımıydı Hidrojen mi hatırlayamadım.Ah şu demans halleri yok mu.Artık sevgili Aylin nam ı diğer Laleyna , sen parçayı bulup Zevkdaş yoldaşlar için burada paylaşırsın.

28 Nis 2019
17
0
Cinsiyetiniz nedir?

Tom Jones un bir şarkısı vardı.'' You are my ... bomb''Yanlız Atom bombasımıydı Hidrojen mi hatırlayamadım.Ah şu demans halleri yok mu.Artık sevgili Aylin nam ı diğer Laleyna , sen parçayı bulup Zevkdaş yoldaşlar için burada paylaşırsın.
klavye hataları bomba olacaktı.

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Valla elinize sağlık hocam. Bu kadar methedilen birilerini bulmak oldukça güç dilerim Aylin ile şans bir gün bize de güler

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
döktürmüşsün veteran kardeşim maaşallah.aylin bu dut yemiş bülbülü şakırdatır (clap) birde yakalayabilsek tadından yenmez ama bu ara nazar değmiş hasta olmuş :sleep-043:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
O minnoştan on kaplan gücüne geçişi iyi bildiğim için başlık tam cuk oturmuş @AylinAylin i tanımlamak için :) Paylaşım için teşekkürler...
kadikoylu, O geçiş anını seviyorum ama yahu. (giggle) Beklenmedik bir anda gelişince partnerimin şaşırması da hoşuma gidiyor doğrusu. :)
Bu arada minnoş kaplan seni öpsün. :*

Daha iyicesindir umarım...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@kadikoylu, O geçiş anını seviyorum ama yahu. (giggle) Beklenmedik bir anda gelişince partnerimin şaşırması da hoşuma gidiyor doğrusu. :)
Bu arada minnoş kaplan seni öpsün. :*

Daha iyicesindir umarım...

Teşekkürler, can sıkıntısı içinde vakit öldürüyorum işte ;( Can sıkıntıma ilaç olmaya ne dersin? :hello:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin yine masum ve sevimli minik kız çocuğu modundan , canavar ruhlu kasap moduna geçip arkadaşı sağlam sarsmışş , akıl alınmış , beden ne yaşadım acaba gerçekmiydi kıvamında :D ; ve yine güzel bir paylaşım...

İkizler kadını olmamdandır belki Moria cığım şirinden kasaba geçişimi tetikleyen :)

Ortamda, sarsılmış ve mutlu erkekler görmek güzel. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Fotokopileri, okulun altından, Hayri Plotter'dan alabilirsiniz (ders notu şifresi expeliarmus) :).
Şaka bir yana ben dersi alttan alan öğrenciyim, örtmenimiz sizsiniz :D
Bu şarkıyı ben de çok severim, doğrudan kafada florasanı yaktı! Paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler

Not: Diş ağrınız geçti mi?
Dreadnaught, ders verdin bari asistan ol :)

Bu arada şifreyi expecto patronum olarak değiştirdim, haberin olsun. :)

Şarkı da favorilerimdendir, florasan yakmak bizim işimiz :)

Notuna not : Dün ve bugün pek iyiyim.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sevgili @Veteran, artçılların olması güzel, demek ki iyi bir patlatıcıyım deyip şımarmamı sağlayabilir bu durumun. :)

Lalena seni öpsün. :*
Bu arada şarkı şu olabilir mi? :

[video=youtube_share;EkO6aM-DvbE]https://youtu.be/EkO6aM-DvbE[/video]

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Teşekkürler, can sıkıntısı içinde vakit öldürüyorum işte ;( Can sıkıntıma ilaç olmaya ne dersin? :hello:

Denk gelemedik ama sen bensiz ilaçlan, yakın bir tarihte umarım ben de seni ilaçlarım kadikoylu. :D

Yalnız kendimi bir an ilaç mümessili gibi hissettim bu cümleden sonra. :)

28 Nis 2019
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @Veteran, artçılların olması güzel, demek ki iyi bir patlatıcıyım deyip şımarmamı sağlayabilir bu durumun. :)

Lalena seni öpsün. :*
Bu arada şarkı şu olabilir mi? :

[video=youtube_share;EkO6aM-DvbE]https://youtu.be/EkO6aM-DvbE[/video]
''
Bu şarkı romantik anlara uyar.Ama bir de oda değiştiği anları daha iyi tasvir edebilecek bir şarkısı var Tom Jones un.''Tom Jones'' ve ''bomb'' olarak youtube da ararsan bulabilirsin diye düşünüyorum.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Valla elinize sağlık hocam. Bu kadar methedilen birilerini bulmak oldukça güç dilerim Aylin ile şans bir gün bize de güler

Methedenler sağ olsun sayın Karkelo :) , ben tamamıyla masumum. Kurbanlarım lutfefip methiyeler düzüyorlar ki ne mutlu bana. Yazan kalemlerin güzelliği...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
döktürmüşsün veteran kardeşim maaşallah.aylin bu dut yemiş bülbülü şakırdatır (clap) birde yakalayabilsek tadından yenmez ama bu ara nazar değmiş hasta olmuş :sleep-043:

Yahu gören de çilingirim sanacak! (giggle) Dut yemiş bülbül şakırdamak isterse ben sadece ona bir parça yardımcı olabilirim ancak. :)

Nazar mı değdi bilmem ama iyiyim :) HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL demeye devam ediyorum. :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dreadnaught, ders verdin bari asistan ol :)

Bu arada şifreyi expecto patronum olarak değiştirdim, haberin olsun. :)

Şarkı da favorilerimdendir, florasan yakmak bizim işimiz :)

Notuna not : Dün ve bugün pek iyiyim.

Gizli Hayri Plotter'cılar varmış aramızda :)

İstersen asistanın olurum senin
Bu adam kim diye soran olursa
Eskiden dersime girerdi dersiniz

Umarım bir daha şu diş sıkıntısını yaşamazsınız, çok geçmiş olsun

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
''
Bu şarkı romantik anlara uyar.Ama bir de oda değiştiği anları daha iyi tasvir edebilecek bir şarkısı var Tom Jones un.''Tom Jones'' ve ''bomb'' olarak youtube da ararsan bulabilirsin diye düşünüyorum.

Değiştiğin anları tasvir eder dediğin şarkı şu o halde sevgili Veteran :D

[video=youtube_share;gh1IxhPwMb4]https://youtu.be/gh1IxhPwMb4[/video]

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Gizli Hayri Plotter'cılar varmış aramızda :)

İstersen asistanın olurum senin
Bu adam kim diye soran olursa
Eskiden dersime girerdi dersiniz

Umarım bir daha şu diş sıkıntısını yaşamazsınız, çok geçmiş olsun

Hayriciğim candır ya, açar açar izlerim arada.

Asistan??? Ooo, bir asistan fena olmazdı hani. Cv alabilir miyim? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İSKİ suyu kesse bi tanker suyu hemen getiririm kapına sultanım sen merak etme:) , sen yeterki su de , arkasından da sevişelim de gerisi tefferuatt:D

Yaparsın, bilirim. :) Deli Derwish :) İSKİ bu ara hayatta kesmez suyu malum sebeplerden dolayı ama böyle bir lüksümün olması güzel tabii. (giggle)

28 Nis 2019
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Değiştiğin anları tasvir eder dediğin şarkı şu o halde sevgili @Veteran :D

[video=youtube_share;gh1IxhPwMb4]https://youtu.be/gh1IxhPwMb4[/video]

Evet Aleyna , yalnız yazışmalardan gördüğüm kadarıyla Forumda patlamaya hazır başka bombalar var.Eğer senle biraraya gelirlerse ve senin ateşlemenle iki bomba aynı anda patlarsa Istanbul da yeni bir deprem olabilir diye korkmaktayım.

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet Aleyna , yalnız yazışmalardan gördüğüm kadarıyla Forumda patlamaya hazır başka bombalar var.Eğer senle biraraya gelirlerse ve senin ateşlemenle iki bomba aynı anda patlarsa Istanbul da yeni bir deprem olabilir diye korkmaktayım.
Aleyna mı ? konu neydi :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sultannn Deliii Derbederrr Derwishh: MORİAAAAAA:D:D:D diye özel karvizitt yaptırıcamm kendime ya da Sn forum yönetimi böyle bi nicki kabul eder mi:D

Biraz uzun ama kabul ederler sanırım. :) Kartvizit kısmına yorum yapamam ama biraz garip olur. Avatar yap öyle bir şey. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sevgili @Veteran cığım, forumdaki diğer patlamaya hazır bombalarla ufak çaplı patlatma deneyleri yapmamızda ben bir sakınca görmüyorum. (giggle) Patlamak ve patlatmak iyidir. ;) Güm güm güm!! :)

Merak etme, tedbirleri sıkı tutar ve şehrimize zarar vermeyiz. :) BOMB seni öper. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Vaz geçtimmm bendeniz MORİA , kısa ve özz bilenler bilirr:D bilmeyenlere selam olsunnn:D

Ahahah o zaman ÖZMORİA diyelim :) ille bir ek olacaksa :D Bilen biliyor, merak etme. Bilmeyenlere diyecek lafımız yok Moriacığım. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Vaz geçtimmm bendeniz MORİA , kısa ve özz bilenler bilirr:D bilmeyenlere selam olsunnn:D

Ahahah o zaman ÖZMORİA diyelim :) ille bir ek olacaksa :D Bilen biliyor, merak etme. Bilmeyenlere diyecek lafımız yok Moriacığım. :*

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
Bunu okurken kaşımı patlatıyordum :) (Nasıl yaptın diye soranı beyzbol sopamla kovalarım! :D )

Gözler açık gitmesin yahu, uzun ömürler dilerim. Denk geleceğiz elbet, sakin kalalım lütfen. :)
aman kendini sakın aylin seni gormem lazim sanada uzun saglikli omurler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Moria gazozları pek yakında :)marketlerden tedarik edebilirsiniz :) size beleşşş hanımefendi :D
Ya çok yaşa e mi! :D Benim gazozuma bir iki damla limon sıkabilir misiniz beyefendi rica etsem. :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar