Semih_34
Normal Üye
- 20 Ara 2021
- 28
- 92
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba değerli forum ahalisi. Aslında bu yorum aynı zamanda @Lila için. @MONNA forumda daha yeni olduğu için yorumumu buraya yazmak istedim. Arkadaşımla, Monna ve Lilanın evlerine yakın bir otelde bağlantılı iki oda ayarladık. Saatini kararlaştırıp otele geçtik. 15-20 dk sonra da onlar geldi. Alkol eşliğinde biraz sohbet ettik. Sonra arkadaşım Monna ile yan odaya geçtiler. Ben de Lila ile oturduğumuz odada kaldım. Lila, kendi tanıtımında belirttiği gibi minyon yapılı bir güzellik. Zarif ve ateşli. Keyifli bir sevişmeden sonra, ikinci seans öncesinde diğer ikisini de odamıza alarak tekrar masanın etrafını çevirdik. Biraz sohbetten sonra change yapmaya ne dersiniz diye sorduk. Bakışmalar gülüşmeler derken bu defa Lila ve arkadaşım yan odaya geçtiler. Kaldık Monna ile başbaşa. Molada duşumuzu almıştık, ikinci düdük başka takım için çaldı Monna'nın Türkçesi kendini ifade etmek için henüz zayıf ama konuşulanı anlıyor. Heyecanlı hatta biraz gergin başta. Ama yatakta değişiyor, rahat bir kişiliğe dönüşüyor. Amatörlüğün ve kendisinin güzelliği ile sevişme başka bir boyut aldı desem abartı olmaz. Forum dahilinde yaşadığım deneyimler içinde ayrı bir yeri oldu. Tabi 2-2 + change + bağlantılı odel odası (alkol ve birlikte sohbet imkanı) bunda etkili oldu. İkisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese bol ve keyifli sevişmeler diliyorum