Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mola 😈😈

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
84
108
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansu hanım avrupa yakasına taşınmak gibi bir düşünceniz yok mu acaba 🙄
Yeni ev değiştirdiniz biliyorum ama..

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Cansu hanım avrupa yakasına taşınmak gibi bir düşünceniz yok mu acaba 🙄
Yeni ev değiştirdiniz biliyorum ama..
Hedefim bir karavan alıp turlar düzenlemek 😜 düşüncem vardı aslında, hala düşünmüyor değilim ama şu pandeminin dinmesini bekliyorum😉 biraz anadolu, biraz avrupa değişiklik olur kanaatindeyim 😘😘

14 Eyl 2019
155
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizinle görüşmek istemiştim ama ikisinde de uygun değildiniz sonrada fazla ısrar ederek rahatsız etmek istemedim tekrar yazsam sorun olur mu acaba

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Sizinle görüşmek istemiştim ama ikisinde de uygun değildiniz sonrada fazla ısrar ederek rahatsız etmek istemedim tekrar yazsam sorun olur mu acaba
Tabiki arayabilirsiniz yada yazabilirsiniz. Ben konuşmadan vs. Elektirik alamazsam direk belirtiyorum görüşmek istemiyorum diye. Eğer müsait değilsem gercekden müsait değilimdir, beyler tekrar tekrar yazdığında rahatsız olmam. Ama bu şekilde algılanıyor sanirim🤗😘 istediğiniz zaman yazabilirsiniz 😘

14 Eyl 2019
155
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim Cansu Hanım tekrar Sizden randevu ricasında bulunacağım önümüzdeki hafta için görüşmek ümidi ile iyi akşamlar

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Aynen.Bu konuda cansu hanımın hakkını yiyemem. Bende birkaç kez israr etmiştim.Üstelik müsait değilmiş.Bende bu huyunu bilmediğim için sürekli israr ediyorum beni bir yere sıkıştır diye.. Sonrasında bana sizinle asla görüşmem demişti.O günden beri yazıyorum.Ama mesajlar hep okundu gözüküyor.Şansımı başka hattan denemeyi düşünüyorum.
Bunu anlamış olmanız çok güzel. Rica ediyorum beylerden sadece su saatlerde müsaitim demeleri yeterli, aksi halde dönmezsem sitem edin bana. Yarım saat içinde dönmezsem tekrar yazın hatta sonra tekrar 😉 yapacak bisey yok misafirimiz varken tele bakmamaya çalışıyoruz. Araya sıkıştır kelimesine ayrıca ayar oluyorum 😜 ben günde 2 görüşme alıyorum, lütfen ısrar edilmesin çünkü itici geliyor bizlere ısrar. Ama bu tarz durumlara bir çözüm bulacağım😘 neyse konuyu çok uzattım, hatanızı anladiniz ozaman tekrar iletişime geçebilirsiniz. Tabiki sadece ısrar varsa bu durumda 😉

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir molada ben rica edecektim, fazla bir zaman değil ,çay içme de olur,bu molayı beraber geçirebilir miyiz 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar