Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Model Buse ile harika bir görüşme

tefolix

Normal Üye
13 Ara 2021
9
25
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar tüm forumdaşlara. Buse hanımla dün akşam bir program yaptık ve görüşme ayarladık. Kendisi yaptığı ön bilgilendirmede her şeyi belirtiyor, sizin isteklerinize göre hazırlık yapıyor bu da bir artı bence hiçbir süpriz ile karşılaşmıyorsunuz. Organizasyon konusunda da çok hızlı ve kendisi olabildiğince esneklik sağlıyor. Yoğun çalışan biriyim ve hemen program yapabildik hızlı cevap veriyor. Evinin konumu süper park derdi yok. Elit bir muhit. Kapıda oldukça seksi kıyafetlerle hazırlanmış bir şekilde karşıladı. Tanıştık ve sohbet ettik bir süre kendisi kafa bi insan aynı zamanda muhabbete de geliyor. Keyifli bir show ile başlayıp siz istediğinizde olaya giriyor. Gayet istekli ve keyifliydi özellikle oralda çok iyi olduğunu söylemeliyim büyük zevk aldım. Fizik olarak oldukça bakımlı ve fit, albenisi yüksek olduğu için dans esnasında biraz hareketleniyorsunuz :) Kucak dansları falan da çok iyiydi. Ayrıca her pozisyonda istekli ricalarımı kırmadı. İş üstündeyken aynadan izleme olayı da güzel normalde o tarz bi fantezim yok ama Buse ile sardı :) Yorgun bir günün ardından çok rahatlamış bir şekilde yanından ayrıldım. Şiddetle program yapmanızı öneririm. Bu güzellik kaçmaz.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize saglık

tomsergei Çevrimdışı

tomsergei

Normal Üye
14 Ocak 2022
37
56
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekkürler paylaşım için. buse'ye olan merakım artıyor.

GÜNEŞ1975 Çevrimiçi

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,479
2,646
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar tüm forumdaşlara. Buse hanımla dün akşam bir program yaptık ve görüşme ayarladık. Kendisi yaptığı ön bilgilendirmede her şeyi belirtiyor, sizin isteklerinize göre hazırlık yapıyor bu da bir artı bence hiçbir süpriz ile karşılaşmıyorsunuz. Organizasyon konusunda da çok hızlı ve kendisi olabildiğince esneklik sağlıyor. Yoğun çalışan biriyim ve hemen program yapabildik hızlı cevap veriyor. Evinin konumu süper park derdi yok. Elit bir muhit. Kapıda oldukça seksi kıyafetlerle hazırlanmış bir şekilde karşıladı. Tanıştık ve sohbet ettik bir süre kendisi kafa bi insan aynı zamanda muhabbete de geliyor. Keyifli bir show ile başlayıp siz istediğinizde olaya giriyor. Gayet istekli ve keyifliydi özellikle oralda çok iyi olduğunu söylemeliyim büyük zevk aldım. Fizik olarak oldukça bakımlı ve fit, albenisi yüksek olduğu için dans esnasında biraz hareketleniyorsunuz :) Kucak dansları falan da çok iyiydi. Ayrıca her pozisyonda istekli ricalarımı kırmadı. İş üstündeyken aynadan izleme olayı da güzel normalde o tarz bi fantezim yok ama Buse ile sardı :) Yorgun bir günün ardından çok rahatlamış bir şekilde yanından ayrıldım. Şiddetle program yapmanızı öneririm. Bu güzellik kaçmaz.
Paylaşım için teşekkürler.. (y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

13 Ocak 2022
52
104
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, bu yorumlar merakımızı körüklüyor.

maels

Normal Üye
3 Ara 2021
3
0
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler.

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Guzel yorumun icin tsk ederim. Sende cok tatlisin dogrusu ☺️❤️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

nicolasanelka

Normal Üye
25 Haz 2019
24
32
Cinsiyetiniz nedir?
her iki tarafa da teşekkürler kucak dansı detayı heyecanlandırdı🤤

Adullt Çevrimdışı
10 Nis 2021
54
51
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık efendim
İnşallah bizede şans olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar