Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Model Buse ile görüşmem

muminatiye

Normal Üye
5 Eki 2019
25
34
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Model Buse ile geçen hafta bir saatlik bir görüşme yaptım.
Evi gayet kolay ve merkezi bir yerde. Park sorunu yok. Ev de küçük ve temiz.
Muhabbeti ve ikramlari gayet güzel.
Fotoğraflardan tahmin ettiğim gibi sportif ve bence kaslı bir fiziği var Buse'nin.
Yatak odasına gelirsek, frekansımız ve fiziğimiz tutmadığı için nötr olarak açtım konuyu. Yoksa diğer referanslarda da söylendiği gibi olumsuz bir durumla karşılaşmadım.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben mi yanlış biliyorum ama nötr konu açmak için karşı tarafın size sunmayı söylediği vaatleri yapmaması gerekiyor. Sizin söylediğiniz fizik zaten fotoğraflardan belli manken ölçülerinde uzun boylu bir kızımız. vaatettiğinden daha mı kısa ki sizin için nötr oldu. Birde sanki frenkans tutmadı bir kişiye nötr konu açmak için fazla ağır. Gayet doğal değil mi. kadın erkek değil arkadaşlarmızın bile bir biri arasında frekans tutmaz.
Olay şöyle değil mi aslında ne satın almak istediğimize odaklanmalıyız. Hani bir güldür güldür showda adam bağırıyor plazada biz sucuk satıyoruz sucuk diye bu örnekteki gibi arkadaşlar farkındayız değil mi seks satın alıyoruz. Manita değil yani o yüzden beklentileri nirvanaya çıkarmamalı.

the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
101
182
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle net olmanızı öneririm. Aman ters birşey söylerim forum yönetimi beni forumdan atar düşğncesindeyseniz yanlış düşünüyorsunuz. Bir olumsuzluk varsa partneriniz seks konusunda pasif kaldıysa gözümü yumarım vazifemi yaparım kafasındaysa bunu belşrtmelisiniz ki görüşmek isteyenlere ışık tutusun yazınız. Bizler bu deneyimleri seks hikayelerinizi dinlemek için okumuyoruz.
Eğer ki sizden kaynaklanan beğenmeme gibi bir sorun olduysa partner ilgili davrandıysa bunu nötr olarak açmamalısınız. Bu hem partner için eksi referans oluşturur hem de görüşmek isteyenler vaz geçer.

Yazınızdan sonra bende soru işareti oluştu bu bayan benim radarımdaydı fakat şimdi referanslarını takibe alacağım.

3 Ocak 2022
82
88
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fotoğraflardan tahmin ettiğim gibi sportif ve bence kaslı bir fiziği var Buse'nin.
Yatak odasına gelirsek, frekansımız ve fiziğimiz tutmadığı için nötr olarak açtım konuyu. Yoksa diğer referanslarda da söylendiği gibi olumsuz bir durumla karşılaşmadım.
Dediğiniz gibi kaslı ise kesin görüşmek isterim😛

İlkay Kara Çevrimdışı
27 Tem 2021
98
128
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba memnun kalmadığınız detayı biraz daha açıklarsanız daha iyi olacaktır

GüzeliSever Çevrimdışı

GüzeliSever

Normal Üye
15 Ocak 2022
5
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
'frekansımız ve fiziğimiz tutmadığı için nötr olarak açtım konuyu.' dediniz ama bu çok subjektif, yani özel ve kişisel algıya dayanıyor. Buse'nin fotoğrafları ya da kendi tanıtımında yazdıkları gerçekle bağdaşmıyor muydu? Eğer ortada bir tutarsızlık olduysa bunu mutlaka belirtin ama sadece beklentilerinize uymadığı zaman Pembişleri nötr olarak kategorize etmek bence hem bizlere hem de onlara haksızlık olur. Sen uzun boylu ve atletik, kaslı bir kadını tercih etmeyebilirsin ama birçoğumuz partnerinin böyle olmasını çok ister.

Frekans ve fiziğin tutmadığını anlaman eminim ki buluşmanın ilk dakikalarında netleşti. Bunu derhal Buse'ye kibarca açıklasaydın ve sana ayırdığı zaman dilimi için bir ya da iki mavi bırakarak 'zorlamayalım' diyerek oradan ayrılsaydın bence herkes için daha iyi olurdu. Yine de geçmiş olsun sana.

Son düzenleme:
Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben herzaman elimden geldigince heycanli , sevimli , enerjik ve ne vaad ettiysem bunu yerine getirmeyi hedefleyen biriyim. Daha onceki gorusmelerimde bu oldu.
Yapim olarak enerjik , sevimli , karsisindakini mutlu ettigi kadar mutlu olan biriyim. Gorusmelerimdeki kisileri musteri degil , arkadasim , sevgilim olarak gorup ona gore hareket ederim. Kaldi ki boyle ozel gorusmelerde her konuda ( sac ,makyak ,agiz ve vucut bakim ve ev duzeni ) tam olunca misafirimi davet ederim. Bu kadar goruntume , ev duzenime ve temizligme ozen gosterdigim gibi yaklasimima samimiyetime ve ne soylediysem onun arkasinda olmayada ozen gosteririm. Cunku gorusmeye onay verdigim kisi benim olumlu kisidir, ve o kisi ile ilk gorusmemiz ne kadar iyi gecerse , tekrar gorusmemiz icin temek olusturacaktir. Bu yuzden yukarda yazdigim gibi her bakimdan gorusmeye kendimi hazirlarim. Ben sigara kullanmiyorum. Bazen alkol ile nadiren iciyorum. Gorusme yapacagim kisi , benim evimde dus almadan asla elimi dahi surmuyorum. Agiz bakimi hijyenik , kotu kokmuyorsa , bende dus almis ve kotu kokular burnuma gelmiyorsa hersey yolunda oluyor. Bazen bende dus alinmasina ragmen ne yazikki hala hijyenik olmayan goruntuler ve kokular olabiliyor. Tam gorusme ani ne yazikki sonlandirma da soz konusu olmuyor. Ve boyle bir durumla karsilais olabilirim. Siz her ne kadar ben temizim dus aldim desenizde , insan bazen kendi ter kokusunu bile duymuyor. Lutfen bu dedigim hijyen ve koku konularinda lutfen ozenli olun.
Benim kadar gorusmesine onem veren ve gorustugu kisilere deger bicen kisilere boyle yaklasmayin. Sorunu biraz kendinizde arayin.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,479
2,646
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben herzaman elimden geldigince heycanli , sevimli , enerjik ve ne vaad ettiysem bunu yerine getirmeyi hedefleyen biriyim. Daha onceki gorusmelerimde bu oldu.

Yapim olarak enerjik , sevimli , karsisindakini mutlu ettigi kadar mutlu olan biriyim. Gorusmelerimdeki kisileri musteri degil , arkadasim , sevgilim olarak gorup ona gore hareket ederim. Kaldi ki boyle ozel gorusmelerde her konuda ( sac ,makyak ,agiz ve vucut bakim ve ev duzeni ) tam olunca misafirimi davet ederim. Bu kadar goruntume , ev duzenime ve temizligme ozen gosterdigim gibi yaklasimima samimiyetime ve ne soylediysem onun arkasinda olmayada ozen gosteririm. Cunku gorusmeye onay verdigim kisi benim olumlu kisidir, ve o kisi ile ilk gorusmemiz ne kadar iyi gecerse , tekrar gorusmemiz icin temek olusturacaktir. Bu yuzden yukarda yazdigim gibi her bakimdan gorusmeye kendimi hazirlarim. Ben sigara kullanmiyorum. Bazen alkol ile nadiren iciyorum. Gorusme yapacagim kisi , benim evimde dus almadan asla elimi dahi surmuyorum. Agiz bakimi hijyenik , kotu kokmuyorsa , bende dus almis ve kotu kokular burnuma gelmiyorsa hersey yolunda oluyor. Bazen bende dus alinmasina ragmen ne yazikki hala hijyenik olmayan goruntuler ve kokular olabiliyor. Tam gorusme ani ne yazikki sonlandirma da soz konusu olmuyor. Ve boyle bir durumla karsilais olabilirim. Siz her ne kadar ben temizim dus aldim desenizde , insan bazen kendi ter kokusunu bile duymuyor. Lutfen bu dedigim hijyen ve koku konularinda lutfen ozenli olun.
Benim kadar gorusmesine onem veren ve gorustugu kisilere deger bicen kisilere boyle yaklasmayin. Sorunu biraz kendinizde arayin.
Bu mesaj alındı.... Kırıcı olmadan.... Teşekkürler... (y)

clarkkent83 Çevrimdışı
21 Haz 2019
346
351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar nötr veya olumsuz görüş yazanlara lütfen anlayışlı yaklaşalım. Yıne bir forum klasiği yaşanmış. Başlık sahibi hunharca eleştirilmiş. Kraldan çok kralcı olmayalım lütfen. Olumlu-nötr-olumsuz yorumlar arttıkça forumumuz zenginleşecek.

zubizaretta3301

Normal Üye
24 Kas 2020
31
18
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

9 Nis 2021
181
258
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
buse hanıma bir art niyet var gibi sanki 2 gün üst üste olumsuz yorumlar bir randevu alabilirsem kendisinden bende gorusucem en kısa zamanda ama şu hava şartları bir düzelsin önce pazartesi günü neydi öyle ya 6 saate gittim eve

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar