- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uğraşmasana arkadaşımlaNasıl yani anlamadım. Bunu misafirin giydi, fotoğrafları sen mi çektin?
Harika kareler çokda özlemişim bende mi istekde bulunsam acaba
Uğraşmasana arkadaşımla
Evet, tabikiNasıl yani anlamadım. Bunu misafirin giydi, fotoğrafları sen mi çektin?
Uğraşmasana arkadaşımla
Sende ozlendin tabiki istediğin zamanHarika kareler çokda özlemişim bende mi istekde bulunsam acaba ❤
AcımasızcaSen karışma yoksa ses kaydı atarım sana
Evet, tabiki
Acımasızca
Hee tamam. ben de bir an misafirin talep etti, kıyafeti sen giydin, fotoğrafı da Eda çekti filan sandımdım da..
GüzelmişEda ile ne zaman yazışsam ya da konuşsam, zamanlama konusunda muhteşem şeyler başarıyorum da.. Bir de sesime aşık kendisi Ahahahhaha
Gayet iyi anlamışsın, birde ben karıştırmayayim kafaniBende IQ 65 filan canım benim. Tane tane anlat ki kafama yerleşsin.
Tşk ederimSiyahlarda muazzam durmuş
Hahaha cidden uyuzsun ya dışardayim diyorum ses atıyorsun. Tüm Ataşehir e dinletirim vallahi seniSen karışma yoksa ses kaydı atarım sana
Yapmayan? Yaparsan hayran kitlem artabilir biraz. EyvallahHahaha cidden uyuzsun ya dışardayim diyorum ses atıyorsun. Tüm Ataşehir e dinletirim vallahi seni
Tşk lerMisafiriniz çok zevkliymiş
Tşk ederim sizin kalbinizin güzelliğiŞu ana kadarki tüm şakaları bir kenara bırakıp gerçeğe dönecek olursak eğer, Cansu’nun fotoğraflardan daha güzel bir kadın olduğuna eminim ve umarım bir gün kendisi ile tanışarak buna bizzat şahitlik ederim.
Ah şu kalbimin ne kadar şerefsiz olduğunu bir bilsen.. Kesinlikle senin güzelliğin..Tşk ederim sizin kalbinizin güzelliği
Paylaşım için teşekkürler vücudun diriligi ve güzelliği bu fotoda dahada net çıkmış
Tşk ederimAh şu kalbimin ne kadar şerefsiz olduğunu bir bilsen.. Kesinlikle senin güzelliğin..
Ne istediğini bilen bir misafirimiş
Tşk lerEnfess
Tşk ederim. Işte öyle bir şeycansu cansu cansu o ne güzel pozisyon öyle
Tşk lerGüzel Tercih...
Zevkleri olan bir misafirmiş
Ben tsk ederimkeyfifli paylaşım için teşekkürler
Misafirinizin tercihini takdir ediyor, 3e karşı 0la "bizimlesiniz" diyoruz
Tşk ederimPaylaşım için teşekkürler vücudun diriligi ve güzelliği bu fotoda dahada net çıkmış
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!